Starity

Hatrészes filmsorozat készül a tragikus kegyetlenséggel meggyilkolt hatéves szépségkirálynőről

2016. augusztus 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Húsz évvel JonBenét Ramsey meggyilkolása után Hollywood a tévénézők elé kívánja tárni az esetleges hogyan és miérteket.

hirdetés

Fotó: ABL Studio / ZUMAPRESS.com

A hatéves szépségkirálynő, JonBenét Ramsey mai napig megoldatlan haláláról a közelmúltban már beszámoltunk, ahogyan azt is hosszan fejtegettük, kik lehettek a kislány lehetséges gyilkosai az ügyében nyomozó hatóság szerint. A brutális gyilkossági ügy a mai napig a döglött akták között van nyilvántartva, ám nemrég újraindult a nyomozás az ügyben.

A történet újbóli felkapottságát kívánja meglovagolni Hollywood is, így több új műsor is készül Ramsey-ről, melyben a lehetséges okokat kívánják feltárni a készítők. A CBS csatorna jelenleg is dolgozik az ősszel debütáló hatrészes filmsorozatán, mely epizódonként egy órán át fejtegeti a történéseket, melyek végül JonBenét halálához vezettek. A széria a The Case Of: JonBenét Ramsey címet kapta, melynek első része szeptember 18-án kerül képernyőre.

A tgyilkossági ügy a Lifetime csatorna figyelmét is felkeltette, a vezetőség pedig úgy döntött, Who Killed JonBenét? (Ki ölte meg JonBenét-et?) címmel készít filmet a fiatal szépségről. A történet a rendőrséghez beérkező segélyhívással veszi kezdetét, melyben a szülők bejelentik a kislány eltűnését. A filmben Eion Bailey alakítja a nyomozást vezető Steve Thomast, Payton Lepinski JonBenét szerepét kapta, Michael Gill és Julia Campbell pedig a szülőket keltik életre. 

A fent említett televíziós társaságok mellett az Investigation Discovery is úgy döntött, hogy illene megemlékezni Ramsey-ről halálának 20. évfordulója alkalmából, így JonBenét: An American Murder Mystery (JonBenét: Egy amerikai gyilkossági rejtély) címmel indít három részből álló dokusorozatot, mely ugyancsak az indítékokra helyeztné a hangsúlyt. Az első epizód várhatóan szeptember 12-én kerül adásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek