Starity

Folynak a tárgyalások Nina Dobrev a Vámpírnaplókba való visszatéréséről

2016. augusztus 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyelőre még nem született megállapodás azt illetően, hogy a bolgár színésznő visszatér-e a sorozatba, és ha igen, hogyan és mikor valósul meg.

hirdetés
Folynak a tárgyalások Nina Dobrev a Vámpírnaplókba való visszatéréséről
Fotó: The CW

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Nina Dobrev a Vámpírnaplók executive producerével, Julie Plec-kel úgy állapodott meg, hogy nyitott a történetbe való újbóli becsatlakozására, ami azt jelenti, hogy újra Elena bőrébe bújna. A történet szerint a karakter egy misztikus varázslatnak köszönhetően kómában fekszik, életét pedig Bonnie-éval (Kat Graham) kötötték össze.

A színésznő 2015 áprilisában döntött úgy, hogy búcsút mond a stábnak, ami érthető lépés volt részéről, hiszen egyrészt nem szeretett volna tovább együtt dolgozni volt barátjával, Ian Somerhalderrel, valamint arra vágyott, hogy a filmvásznon is bizonyíthasson. Nina egyébként a hetedik évadban már visszatért egy rövid forgatás erejéig, amikor is új hanganyagot rögzítettek a fináléhoz vele.

Mark Pedowitz, a szériát műsorára tűző The CW csatorna elnöke úgy nyilatkozott a TCA nyári sajtótájékoztatóján, miszerint a nyolcadik és egyben utolsó évad forgatókönyve elkészült, és jelenleg folynak a tárgyalások Dobrev visszatérése kapcsán.

Kollektívan az egész csapat összeült egy megbeszélésre. Mi mind támogatjuk Julie-t a döntéseiben... Ninával jelenleg is folynak a tárgyalások, nagyon szeretnénk, hogy visszatérjen... Bízunk abban, hogy így lesz, de Julie már kidolgozott egy forgatókönyvet arra az esetre is, ha ez nem valósulna meg

– nyilatkozta a férfi, majd így folytatta:

Mindig nagyon szerettem Ninát. Ki ne szerette volna őt a sorozatban látni? Ő egy nagyszerű személyiség, és kiváló szószólója volt a The CW-nek és a Vámpírnaplóknak egyaránt. A karrierje szempontjából hozott döntése jó volt, de mégis nagyon szeretnénk, ha visszatérne. Még egyszer hangsúlyozom, ha ez nem lenne kivitelezhető, Julie-nak arra az esetre is van egy fináléterve, mely elégedettséggel tölti majd el a rajongókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek