Starity

Hatalmas megtiszteltetésben részesül Rihanna

2016. augusztus 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint egy évtizedes munkásságáért neki ítélték idén az MTV legrangosabb kitüntetését.

hirdetés

Fotó: MTV

A tegnap este hazánkban koncertező Rihanna már biztosan nem távozik üres kézzel az augusztus 28-án megrendezésre kerülő MTV Video Music Awardsról, ugyanis idén neki ítélték a Michael Jackson Video Vanguard-díjat, melyet évről évre az az előadó vehet át, aki a legnagyobb hatást gyakorolja, a popkultúrára, emellett pedig befolyással bír a divat-, film- és zeneipar fejlődésére, valamint kiemelkedő szerepű filantrópiai munkát végez.

A díjat korábban olyan sztárok vihették haza, mint Michael Jackson, Madonna, Britney Spears, Beyoncé és Kanye West, így egy igazán sikeres előadókból álló elithez csatlakozik a Barbadosról származó énekesnő, akit egyébként idén három kategóriában jelöltek az idei díjkiosztón.

Sikerei fejében az E! Online számszerű összesítést végzett Rihanna az MTV-hez (is) köthető sikereiről, megmutatva, hogy az énekesnő valóban megérett a díjra.

2 – azon alkalmak száma, amikor RiRi nyerte az év videoklipjének járó díjat (méghozzá az Umbrella és a Calvin Harrisszel közös We Found Love-val), ezzel pedig rekordot írt: ő lett az eddigi egyetlen női előadó, aki kétszer vihette haza ezt a díjat

3 – ennyi díjat nyert eddig a VMA-n, mely szám rövidesen tovább bővülhet. Idén a Work és a This Is What You Came For című dalokért szavazhatunk rá

4 – a Drake-kel közös duettjeinek száma, és ennyi kisfilmben láthattuk meztelenül

6 – ennyi kisfilmben jelent meg vörös hajjal, és ennyi videoklipet rendezett számára Melina Mastoukas

8 – az általa hazavitt Grammy-díjak száma

12 – azon díjak összege, melyek a polcain sorakoznak

14 – ennyi listavezető dala volt a Billboard Hot 100-as listán

61 – azon szerzemények száma, melyeket egy másik előadóval közösen készített (pl. Drake-kel, Kanye Westtel, Eminemmel, Calvin Harrisszel, Shakirával, Chris Brownnal, stb.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek