Starity

Tóth Gabinál betelt a pohár! Indulatos hangvételű bejegyzésben osztotta ki az őt szapuló újságírókat

2016. augusztus 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktorban mentori szerepet betöltő énekesnő a Facebookon tette közzé, mi a véleménye a róla szóló híradásokról.

hirdetés
Tóth Gabinál betelt a pohár! Indulatos hangvételű bejegyzésben osztotta ki az őt szapuló újságírókat
Fotó: Facebook / Tóth Gabi

Tóth Gabi nevét több mint tíz éve ismerte meg az ország, amikor tinédzserként nővére útját követve elindult a Megasztár című tehetségkutató műsorban, ahol egészen a harmadik helyig menetelt, ezzel megszerezve magának a 2005 női hangja címet. Az énekesnő azóta igazán sikeres karriert járt be, és évek óta az ország legnézettebb tehetségkutató műsorának, az ősszel újrainduló X-Faktornak a mentora.

Sikerek ide vagy oda, az embereket természetesen nemcsak szakmabeli eredményei, hanem magánélete és annak minden apró változása érdekli – így a sajtót is –, ám Gabinál most telt be a pohár, és egy, a Facebookon közzétett bejegyzésben adott hangot nemtetszésének.

Rajongói természetesen most is kiálltak a már sokat bizonyított énekesnő mellett, és támogatásukról biztosították. Aki szeret, soha nem foglakozik ezzel a sok hülyeséggel, Te se foglalkozz!Ha valaki szeret így is szeret plusz kilókkal vagy anélkül. Fel a fejjel GabiTe így vagy jó, ahogy vagy! – csak hogy néhány vigasztaló szót idézzünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek