Starity

Új dallal jelentkezett a Sonata Arctica

2016. augusztus 15. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben érkezik a finn zenekar legújabb nagylemeze, amelynek beharangozója a hétvége folyamán jelent meg.

hirdetés

2014-ben jelent meg a Sonata Arctica legutóbbi albuma Pariah's Child címen, később pedig a srácok bejelentették, hogy fennállásuk 15 éves évfordulója alkalmából újra kiadják első lemezüket, az Eclipticát. A Tony Kakko vezette csapat tavaly azzal a meglepetéssel rukkolt elő, hogy egy karácsonyi kislemezt is piacra dobnak, amely a Christmas Spirits elnevezést kapta, és amely tavaly decemberben került a lemezboltokba.

Nemrégiben egy újabb lemez érkezéséről rántották le a leplet, amely a The Ninth Hour elnevezést kapta, és aminek már az albumborítóját is megcsodálhattuk. A finnek a hétvégén az első kislemezes dalt is megosztották a nagyérdeművel, amely a Closer To An Animal elnevezést kapta, és egy dalszöveges kisfilm keretein belül került fel a YouTube-ra. Mindazonáltal azt is elárulták, hogy az új kiadvány október 7-én kerül majd az üzletek polcaira, amelyet egy kisebb turné fog követni, azután pedig  egy, a Leaves' Eyesszal közös koncetsorozat fogja kezdetét venni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek