Starity

Hürrem új sorozatával indult az Izaura TV

2016. augusztus 15. 08:08   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap indult a TV2 új csatornája, az Izaura TV, mely a romantikus sorozatok kedvelőinek igényeit szeretné kielégíteni.

hirdetés

Nemrég jelentették be az augusztus 14-én induló csatorna műsorkínálatát, melyben premierek mellett megtalálhatóak régi kedvencek is. Az Izaura TV vasárnap este nyolckor, a Szulejmán Hürremjének, Meryem Uzerlinek legújabb sorozatával, Az éjszaka királynőjével indult. Ezt pedig a Victoria, a rabszolgák megmentője követte. A kolumbiai-spanyol kosztümös sorozat főszerepében Nerea Camacho látható, akit Maria Valverde kishúgaként ismerhettek meg A felhők fölött 3 méterrel című film rajongói. 

Az éjszaka királynője (Turkey Medya), Victoria, a rabszolgák megmentője (Caracol Televisión)

A kolumbiai-spanyol sorozat után a Venevisión 2011-es krimisorozata érkezik, A fekete özvegy. A sorozat hősnője, a 2003-as Miss Universe második helyezettje, Mariangel Ruiz, partnere pedig az a Luis Gerónimo Abreu, akit a Smaragd szív – Az örökös, A kertész lánya vagy éppen a A sors hullámain című sorozatokból már ismerhetnek a nézők. A főszereplő páros mellett feltűntek ismerős arcok is a sorozatban, ilyen például az Édes, dundi Valentina színészei: Aileen Celeste (Ariadna Villanueva), Luciano D'Alessandro (Román Fonseca) és Carlos Álvarez (Aquiles Villanueva). 

A mai napon érkezik a csatorna negyedik premier sorozata, az Éld az életem! a Telemundotól. A telenovella a 2001-es Amores de mercado és a 2003-as Amor descarado ötvözete. Danna Paola és Kimberly Dos Ramos mellett az az Eugenio Siller alakítja a főszerepet, aki az Emlékezz Reina! és az Én bűnöm sorozatokban bizonyította tehetségét.

A fekete özvegy (Venevisión), Éld az életem! (Telemundo)

A premierek mellett a csatorna régi kedvencünket, a Vad angyalt is elhozza otthonunkba, illetve ismétlésre kerül a Maricruz, A gonosz álarca, a Rabok és szeretők, valamint, hogy tényleg mindenki megtalálhassa a kedvére valót érkezik A királyi ház titkai és Kuzey Güney – Tűz és víz is.

Az Izaura TV mellett a Duna Televízió is premier sorozattal kényezteti a műfaj rajongóit. Augusztus 30-án veszi kezdetét Melissa Barrera és Daniel Elbitar közös sorozata a Siempre tuya Acapulco, mely az gyártó legsikeresebb alkotásai közé tartozik. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek