Starity

Új területen próbálta ki magát Troian Bellisario

2016. augusztus 15. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színésznőt a Pretty Little Liars című sorozatból ismerhettük meg, amelynek utolsó évadát jelenleg is forgatják. Troian évek óta kiválóan alakítja karakterét, talán ennek is köszönhető az, hogy nemrég rendezőként is kipróbálhatta magát.

hirdetés

A Pretty Little Liars napjaink egyik legnépszerűbb sorozata: szinte nincs olyan középiskolás, aki ne ismerné Hannát, Spencert, Ariát és Emilyt. A közkedvelt széria idén a  hetedik évaddal lezárul, ám addig még rengeteg izgalmat igér a rajongóknak.

A közelmúltban kiderült, hogy a jelenleg is futó évad tizenötödik epizódját nem kisebb személy, mint a fiatalabb Hastings-lányt alakító Troian Bellisario rendezi, aki izgalmas feladatköréről az Instagramon számolt be.

Hűha

– írta a lenti kép mellé a színésznő, akinek köszönhetően azt is megtudtuk, hogy a kérdéses epizód az In the Eye Abides the Heart címet viseli majd, és 2017-ben kerül képernyőre.

Fotó: Instagram / Troian Bellisario

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek