Starity

Tom Hiddleston végre megtörte a csendet új kapcsolatát illetően

2016. augusztus 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolata idén júniusban kezdődött. A sztárpárt rengeteg kritika érte kapcsolatuk miatt, vannak, akik még most is úgy gondolják, hogy Taylor tönkreteszi Tom karrierjét. Ám most Tomon volt a sor, hogy megtörje a csendet és őszintén válaszoljon a rajongók kérdéseire.

hirdetés

Tom a The Hollywood Reporternek adott élő interjút egy Facebook-bejelentkezés keretein belül, ahol a rajongók szabadon tehettek fel neki kérdéseket. Az egyik fanatikus Taylorral való kapcsolatáról kérdezte, amelyről Tom így nyilatkozott:

Egy olyan világban élünk, ahol mindegyik telefonnak van saját kamerája, ahol semmi sem számít újdonságnak, így folyton a rivaldafényben vagyok. Ilyen az életünk nekünk, közszereplőknek. Megtanultam, hogy minden történetnek több oldala van, és néha hamis spekulációkba botlik az ember. A legnehezebb része, hogy ne engedd ezeket kihatni az életedre. Ez minden, amit mondhatok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek