Starity

Leesik az állad! Ennyit keresett eddig Beyoncé legújabb világkörüli turnéjával

2016. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg rövid szünetet tart fellépéssorozatában a Grammy-díjas énekesnő.

hirdetés

Már tíz évvel ezelőtt is hatalmas érdeklődés övezte Beyoncé személyét és fellépéseit, és ezen mit sem változtattak az azóta elmúlt évek. A 34 éves énekesnő a mai napig az A-listás hírességek élbolyában tartózkodik, aki jelenleg Lemonade címet viselő hatodik szólóalbumát népszerűsíti világkörüli fellépéssorozata keretein belül.

Bey most épp egy rövid pihenőt tart a turnéban – legközelebbi fellépése szeptember 7-én lesz esedékes –, így az elemzőknek akadt némi ideje összeszámolni, eddig mennyit keresett a koncertekkel. A Billboard úgy tudja, hogy a Formation turnén eddig 210 millió dollárt (kb. 56 milliárd 687 millió forint) kaszált, mely összeg rövidesen tovább bővül majd, ugyanis Beyoncé 40 fellépését nézve eddig megközelítően 1.8 millió jegyet adott el.

A fellépéssorozat egyébként április 27-én, Miamiban vette kezdetét, utolsó állomása pedig a Tennessee-beli Nashville lesz október 2-án. A turné első felében az amerikai közönséget szórakoztatta az énekesnő 23 koncert keretein belül, ezt pedig az európai állomások követték, ahol 28 stadion méretű előadótermet töltött meg. Érdekesség, hogy a legtöbb jegy a párizsi Stade de France-ben adott fellépésén kelt el (július 21-én): 75.106-an buliztak legnagyobb slágereire.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek