Starity

Mégsem melegedtek össze Harry Stylesszal! Kendall Jenner őszintén vallott szerelmi életéről

2016. augusztus 15. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben ünnepli 21. születésnapját Kendall, és bár a világ egyik legismertebb modelljévé nőtte ki magát az elmúlt években, a férfiaknál még sincs szerencséje.

hirdetés

Kendall Jenner nevét eredetileg a családjáról készülő Keeping Up With The Kardashians című valóságshow-nak köszönhetően ismerte meg a világ, az azóta felnőtt lány pedig igen sikeres karriert épített ki magának a divatiparban. Legutóbb az amerikai Vogue magazin tette szeptemberi száma címlapjára őt, így aligha meglepő, hogy egy hosszú interjú is készült vele. A beszélgetés során természetesen szó esett sokat vitatott magánéletéről is, amiről érdekes dolgot árult el.

Saját bevallása szerint ugyanis két éve nincs komoly párkapcsolata, így cáfolta azokat a pletykákat, miszerint közelebbi kapcsolatba került Harry StylesszalJordan Clarksonnal és A$AP Rockyval, akikkel az elmúl fél évben boronálták össze.

Miért hagyod, hogy az emberek beleszóljanak a dolgaidba, amikor neked magadnak sincs fogalmad arról, mi történik?

– tette fel a költői kérdést Kendall, majd hozzátette, hogy véleménye szerint jobb lenne, ha mindenki a maga háza táján sepregetne.

Fotó: Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek