Starity

Az orosz Vouge magazin címlapján mutatta meg új hajszínét Irina Shayk

2016. augusztus 16. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Irina mindössze 19 évesen kezdte karrierjét, azóta pedig több híres márka reklámarca is volt. Nemrégiben a német Vouge magazin címlapján láthattuk viszont, most pedig az orosz Vouge tette őt borítójára.

hirdetés

Irina Shayk napjaink egyik leghíresebb modellje, aki világhírű karriert futott be. A gyönyörű orosz modell szerepelt már a Glamour, a GQ, a Tatler, a Cosmopolitan és a Vogue címlapján is, mindemellett pedig az Avon és a L'Oreál Paris szépségnagykövete is volt az elmúlt években. Ezúttal az orosz Vogue magazin tette őt címlapjára, aminek nem titkoltan nagyon örült a modell, és ez volt az első alkalom, hogy megmutatta új, kiszőkíttetett haját is.

Hűha, el sem hiszem, hogy én szerepelek a @voguerussia szeptemberi címlapján... 10 éve modellkedem, ez pedig ismét egy olyan pillanat, amit nem felejtek el. Köszönöm szépen mindenkinek, aki részese volt az utazásomnak, és végül a hazámnak, hogy létrejöhetett ez a címlapsztori

– írta Irina az Instagramon.

Fotó: Vogue Russia / MERT ALAS & MARCUS PIGGOTT
Fotó: Vogue Russia / MERT ALAS & MARCUS PIGGOTT

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek