Starity

Ki használt ki kit? Tovább bonyolódik Justin Bieber és Selena Gomez szóváltása

2016. augusztus 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, soha nem ér véget Justin és Selena drámája, ugyanis a hétvégi szóváltás után a Sorry énekese végérvényesen megsértődött nemcsak exére, hanem rajongóira is.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy Lionel Richie 17 éves lányának, Sofiának udvarol Hollywood elsőszámú agglegénye, Justin Bieber. Az énekes az Instagramon már nyilvánosságra is hozta, hogy a hírek igazak: valóban gyengéd szálak fűzik a tőle öt évvel fiatalabb lányhoz, rajongói azonban nemtetszésüket fejezték ki választottja iránt.

A fentiek fényében Biebs megfenyegette több milliós követőtáborát, hogy amennyiben nem fejezik be a lány piszkálását, úgy privátra állítja a fiókját, mely kijelentésére exbarátnője, Selena Gomez is felkapta a fejét.

Fotó: Instagram / Justin Bieber

Ha nem tudod kezelni az utálatot, akkor ne posztolj képeket a barátnődről lol. Ennek különlegesnek kéne lennie, csak kettőtök között. Ne legyél mérges a rajongóidra. Szeretnek téged. Ők ott voltak neked, mikor senki más

– fejtette ki véleményét a közösségi oldalon az énekesnő.

Justin „a támadás a legjobb védekezés”-elvet vallva úgy reagált a beszólásra, hogy kijelentette: Selena kihasználta őt, hogy rajta keresztül kapaszkodjon fel. Ezen a ponton már Gomeznél is betelt a pohár, és nyilvánosságra hozta, amit eddig csak sejteni lehetett, miszerint Bieber hűtlen volt hozzá, és több ízben is megcsalta őt.

Mindketten fiatalok, követtek el hibákat a múltban, de Selena soha nem használta ki Justint. Sőt, ő volt az, aki a kirakatba tette a kapcsolatukat, sokkal inkább mint Selena. Ez egy okosan kigondolt stratégiai lépés volt Justin részéről

– nyilatkozta egy forrás a People-nek a két énekes között kibontakozó vita kapcsán, majd állítását bizonyítandó, rámutatott, hogy épp Bieber volt az, aki szakításuk után is promotálta a kapcsolatot: rengeteg visszaemlékezős képet tett közzé, ezáltal nosztalgikus hangulatba hozva rajongóit, és magához édesgetve Selena követőit (is).

A vádaskodások, a nézeteltérés és a beszólások végül odáig vezettek, hogy Bieber ráunt az egészre, és előbb privátra állította Instagram-profilját, majd végérvényesen megszüntette azt. Egyelőre nem tudni, merre tart az egész dráma, amibe nemrég Justin másik exe, Hailey Baldwin is bekapcsolódott csalódottságát kifejezve az énekes felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek