Starity

Újabb terhelő bizonyíték került napvilágra Johnny Deppről

2016. augusztus 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több bizonyíték igazolja A Karib-tenger kalózai sztárjának bűnösségét szakmabeli feleségével szemben.

hirdetés

Amber Heard május végén adta be a válókeresetet férje, Johnny Depp ellen. A házasok között azóta pattanásig feszült a viszony, hiszen mindkét fél a maga igazát kívánja érvényesítnei. Míg Amber azzal vádolja férjét, hogy az többször is kezet emelt rá, mi több, rettegésben tartotta; addig Johnny igyekszik védeni magát. Az egész huza-vona akkor vette kezdetét, amikor férje vagyoni helyzetére való tekintettel Heard borsos összegű asszonytartási díjat követelt Depptől, aki megtagadta ennek kifizetését.

Ugyan a színész mellett családtagjai és barátai is kiálltak, ám a bizonyítékok mégis bűnösnek állítják be őt. A legújabb bizonyíték egy videó formájában szivárgott ki a hétvége folyamán, melynek képkockáin az ittas állapotban lévő Johnnyt láthatjuk, amint épp szétveri közös otthonukat. Ám hiába került napvilágra a felvétel, a többség mégis a színésznőt tartja hibásnak a kapcsolat megromlásáért.

Nem én vagyok a felelős a videó kiszivárgásáért. Nem ezt akartam, és mindent megteszek annak érdekében, hogy eltávolíttassam az internetről. Alábecsültem az utóbbi nehéz hónapok rám gyakorolt érzelmi és fizikai ráhatását, és azokat az erőfeszítéseket, melyeket a média tett, hogy megfélemlítsen és lejárasson engem

– idézi az E! News Amber szavait, aki saját bevallása szerint azért döntött a válókereset beadása mellett, mert úgy találta, hogy ez a legegészségesebb lépés az ő és férje érdekében egyaránt. 

Ügyük következő tárgyalására egyébként szerdán kerül sor, ahol a törvényhozás górcső alá veszi azt az esetet is, amikor a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales című film forgatása hosszabb ideig szünetelt Depp kezének sérülése miatt, mely sebet állítása szerint egy törött üveg ejtett rajta.

Mint kiderült, ez csupán a történtek eltussolása volt, ugyanis a színész maga vágta le ujjhegyét (a megrázó fotókért kattints ide! CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!), melyeket festébe mártott, és ijesztő üzenetet hagyott vele nejének a fürdőszobai tükrön arra utalva, hogy Heard megcsalta őt kollégájával, Billy Bob Thontonnal – a színésznő tagadja az ellene felhozott vádakat.

Az ijesztő firka traumatikus élményként hatott a színésznőre I Fotó: TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek