Starity

A válásról szóló pletykák ellenére dúl a szerelem Ian Somerhalder és Nikki Reed között

2016. augusztus 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók rosszfiúja aranyos, ugyanakkor szexi képpel bizonyította, hogy minden a legnagyobb rendben van közte és felesége között.

hirdetés

Ugyan Ian Somerhalder már két évvel ezelőtt véget vetett Nina Dobrevhez fűződő viszonyának, és azóta nemcsak rátalált a szerelem Nikki Reed oldalán, hanem feleségül is vette a színésznőt, akivel első évfordulójukat ünnepelték áprilisban. Ennek ellenére sok olyan rajongó akad még ma is, aki Ninának drukkol, és annak, hogy a bolgár színésznő Vámpírnaplók-beli visszatérésével felkavarja az állóvizet a házaspár között.

Ezt az elméletet táplálják a pletykák is, miszerint Nikki állítólag folyamatosan hisztizik féltékenységében, bár a hírről kiderült, hogy kamu, hiszen a sorozat készítői még most is tárgyalnak Nina visszatéréséről. Ian ezzel szemben nemrég egy képpel bizonyította be mennyire szereti Nikkit, a képleírásban pedig megemlítette, hogy úgy érzi, ő a legszerencsésebb férfi a világon. 

A vélemények egyébként máris megoszlanak. Természetesen vannak akik örömmel és csodálattal fogadták a képet, mások ezzel szemben rosszkívánságaikat fejezték ki a párnak abban bízva, hogy a kapcsolat rövidesen véget ér. A képet egyébként a színész jó barátja és sorozatbeli kollégája, a rövidesen szintén oltár elé álló Matthew Davis készítette, és ő osztotta meg elsőnek a népszerű közösségi oldalon.

 
 

@ernestoriley által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek