Starity

Egymillió dollárt adományozott a louisianai árvízkárosultaknak Taylor Swift

2016. augusztus 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden eddiginél hevesebb és pusztítóbb árvíz söpört végig Louisiana utcáin, melynek következtében több ezren voltak kénytelenek elhagyni otthonukat.

hirdetés
Egymillió dollárt adományozott a louisianai árvízkárosultaknak Taylor Swift

Múlt héten sújtott le Louisianára történelmének legjelentősebb árvize, mely legalább tizenegy embernek okozta a halálát. A történtek következtében körülbelül hatvanezer embernek kellett elhagynia az otthonát, és a louisianai polgármester szerint a természeti csapás megközelítőleg negyvenezer otthonban tett kárt.

A katasztrófa híre természetesen Taylor Swifthez is eljutott, aki amellett, hogy mindig is szívén viselte a rászorulók sorsát, kedves emlékként őrzi a szívében Louisianát, hiszen 1989 című világkörüli turnéja is itt vette kezdetét, a közönség pedig hatalmas szeretettel fogadta. A fentiek fényében úgy döntött, egymillió dollárral, azaz megközelítően 270 millió forinttal támogatja az ott élő árvízkárosultakat – ezzel némileg hozzájárulva a házak újjáépítéséhez és egyéb költségekhez.

Arra bátorítok mindekit, hogy aki tud, segítsen és küldje el szeretetét és imáit az árvízkárosultakhoz ezekben a kétségbeejtő időkben

– nyilatkozta egy közleményben az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek