Starity

Bradley Cooper oldalán kapott főszerepet Lady Gaga

2016. augusztus 17. 15:03   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és a színész a Csillag születik című zenés darabot viszik a filmvászonra egymás oldalán.

hirdetés
Bradley Cooper oldalán kapott főszerepet Lady Gaga

A Warner Bros. keddi bejelentése szerint Lady Gaga először kap főszerepet játékfilmben. Az Entertainment Weekly értesülései szerint az énekesnő már új dalokat is írt a zenés drámához, amelyeket ő maga fog előadni, mellette pedig ugyancsak feltűnik majd Bradley Cooper is, aki nemcsak a férfi főszerepben, hanem rendezőként is bizonyíthat.

A 30 éves énekesnő az utóbbi időben több nagy sikerű filmben is szerepet kapott már: legutóbb az Amerikai Horror Story című sorozat ötödik évadában tűnt fel (és szerepet vállalt annak folytatásában is), ezt megelőzően pedig Robert Rodriguez Machete gyilkol és a Sin City: Ölni tudnál érte című filmekben is megcsillogtatta tehetségét. Színésznői alakításával mindenkit levett a lábáról, így nem is csoda, hogy Golden Globe-díjat nyert, illetve Oscarra is jelölték, ám sajnos a díjat végül nem ő vihette haza.

Érdekesség, hogy a Csillag születik című produkció női főszerepére Beyoncét nézték ki a készítők, ám Gaga egyöntetűen megnyerte magának őket a meghallgatásokon, így olyan sztárok nyomdokaiba lép, mint Judy Garland, Barbra Streisand és Janet Gaynor, akik a történet korábbi változataiban szintén a női főszerepben bizonyíthattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek