Starity

Billy Bob Thornton tagadja, hogy viszonya lett volna Amber Hearddel

2016. augusztus 17. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 61 éves színész megtörte a csendet, és őszintén vallott kolléganőjéhez fűződő kapcsolatáról.

hirdetés
Billy Bob Thornton tagadja, hogy viszonya lett volna Amber Hearddel

Tegnap számoltunk be arról, hogy Johnny Depp azzal gyanúsította meg Amber Heardöt, miszerint megcsalta őt kollégájával, Billy Bob Thorntonnal a még idén a mozikba kerülő thriller, a London Fields tavalyi forgatásán. Depp ráadásul a vérével írt fenyegető üzenetet fürdőszobájuk tükrére, ám Heard mindvégig tagadta, hogy bármilyen köze lett volna a tőle 30 évvel idősebb kollégájához.

A vádak kapcsán Thornton is megtörte a csendet, és a TMZ-nek bevallotta, hogy az állítások teljességgel hamisak, kolléganőjével kizárólag munkakapcsolat volt köztük. A színész arról is szót ejtett, hogy még baráti viszonyt sem sikerült kialakítaniuk a színésznővel, egyetlen munkaebéden kívül nem is töltöttek hosszabb időt együtt a forgatásokon kívül, így kapcsolatuk kizárólag a szakmaiságra épült.

Ambernek egyébként sem kell már Johnny miatt aggodalmaskodnia, ugyanis tegnap megállapodásra jutottak: férje beleegyezett az asszonytartási díj kifizetésébe, így pont kerül a házasság végére. A színésznő egyébként saját bevallása szerint jótékony célokra fordítja majd a válás folyán befolyó hétmillió dollárra rúgó összeget – a vele történtek fényében valószínűleg a bántalmazott nők javát szolgálja majd vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek