Starity

Már a házasság és a gyerekvállalás is szóba került Orlando Bloom és Katy Perry között

2016. augusztus 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közös barátaik elmondása szerint még idén gyűrű kerül a Roar énekesnőjének ujjára.

hirdetés
Már a házasság és a gyerekvállalás is szóba került Orlando Bloom és Katy Perry között
Fotó: Sugarscape Illustration via Getty Images

Orlando Bloom és Katy Perry év elején kerültek közelebbi kapcsolatba egymással, románcuk híre pedig márciusban járta be a világsajtót. Azóta hivatalosan is felvállalták szerelmüket, és már egy romantikus nyaraláson is túl vannak. A színész exfeleségét, Miranda Kerrt egyébként épp a közelmúltban jegyezték el, ami ráébresztette Orlit, milyen rövid is az élet, és ideje lenne neki is megállapodni végre.

Orlando már rég túltette magát Mirandán, és készen áll arra, hogy megkezdje az életét Katy oldalán. A házasság és a gyerekek Katy tervei között is szerepelnek, mindig arra vágyott, hogy megtalálja azt a személyt, aki mellett lehorgonyozhat

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Newsnak, aki azt is nyilvánosságra hozta, hogy A Gyűrűk Ura-trilógiával a köztudatba robbant színész még idén meg akarja kérni újdonsült szerelme kezét, hogy aztán jöhessenek a gyerekek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek