Starity

Ilyen lesz a születendő Kardashian-baba körül forgó valóságshow – előzetes

2016. augusztus 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak hetek kérdése, és az E! végre műsorára tűzi Amerika egyik legjobban várt szériáját, a Rob & Chynát.

hirdetés

Rob Kardashian és Blac Chyna kapcsolata januárban vette kezdetét, a pár pedig igazán nem vesztegette az idejét, ugyanis rövid időn belül sor került a lánykérésre, és már úton is van első közös gyermekük. A kicsi érkezése őszre várható, ezt megragadva pedig a Keeping Up With The Kardashians című szériát is műsorára tűző E! leszerződtette a sztárpárt egy rövid valóságshow erejéig, melynek középpontjában a születendő Kardashian-baba áll majd.

A sorozat forgatása már el is kezdődött, az első epizód pedig szeptember 11-én kerül képernyőre, melynek első előzetesét néhány órája tette közzé az E! News. Egy Facebook-bejelentkezés keretein belül pedig további érdekességeket tudhattunk meg a kicsiről, akinek első fotóiért körülbelül egymillió dollárt ajánlottak a nagyobb magazinok.

Rob és Chyna a fent említett közösségi oldalon válaszolgattak a rajongók kérdéseire, így megtudhattuk többek között azt is, hogy a kicsit egyaránt rá merik bízni mind Kendall, mind Kylie Jennerre, ugyanakkor a családi tradícióra fittyet hányva nem ragaszkodnak a „K” betűs névhez, de azt továbbra sem árulták el, hogy fiú- vagy lánygyermekkel bővül a már amúgy is hatalmas család.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek