Starity

Justin Bieber menedzserétől követelik a rajongók az énekes visszatérését

2016. augusztus 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Bieber rajongói még mindig nem látták be, hogy ezúttal túl messzire mentek.

hirdetés

Az elmúlt napokban Justin Bieber és Selena Gomez szóváltásától volt hangos a világsajtó, ám az énekes nem exe beszólása, hanem az új kedvesét szapuló állítólagos rajongói miatt döntött úgy, hogy búcsút int az Instagramnak. Az énekes figyelmeztette is követőit, hogy amennyiben továbbra is keresetlen szavakkal illetik Sofiát, úgy privátra állítja profilját, ám a gyűlölködésnek továbbra sem volt vége, így beváltotta ígéretét.

A rajongók azóta minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy bocsánatot nyerjenek, de Justin megmakacsolta magát, és esze ágában sem áll visszatérni, mi több: a Twittert is hanyagolni kezdte, egyedül a Facebookon maradt aktív – többé-kevésbé. Fanatikusai kétségbeesésükben menedzserét, Scooter Braunt rohamozták meg az Instagramon, és posztjai alatt számtalan üzenetet hagyva próbálják rábírni, hogy csábítsa vissza védencét a képmegosztóra – hiába.

Százával sorakoznak a könyörgő üzenetek a posztok alatt I Fotók: Instagram (screenshot)

Scooter minden egyes posztja alatt százával sorakoznak a bocsánatért esedező, kérlelő, fenyegető üzenetek, ám úgy tűnik, ezek eddig nem értek célba, ugyanis Bieber továbbra sem hajlandó visszatérni. A rajongók által ránehezedő nyomás amúgy is meghátrálásra késztette már az énekest többször is, így az is lehet, hogy csak idő kérdése, mikor dönt úgy, hogy miattuk és ép elméjének megőrzése érdekében végleg lehúzza a rolót...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek