Starity

A rajongók és a média miatt futott zátonyra Kristen Stewart és Robert Pattinson kapcsolata

2016. augusztus 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárjai hosszú éveken át alkottak egy párt, mígnem közbeszólt egy megcsalásos botrány, ami a végső szakításhoz vezetett.

hirdetés

Kristen Stewart nemcsak karrier, hanem magánéleti szempontból is hosszú utat járt be azóta, hogy az Alkonyat-sorozatnak köszönhetően az egész világ megismerte a nevét. A 26 éves színésznő 2014-ben tett pontot kollégájához, Robert Pattinsonhoz fűződő kapcsolata végére, és bár azóta több kérészéletű kapcsolatba is belebonyolódott, nem tagadja, hogy Alicia Cargile mellett talált rá az igazi boldogságra.

Ugyan Kristent sokan támadták azért, mert titkolni próbálta új kapcsolatát, ám saját bevallása szerint nem azért érezte szükségét a bujkálásnak, mert egy lánnyal randizik, hanem mert Rob mellett megtanulta: jobb, ha a magánélet a zárt ajtók között marad. Érzéseiről a T magazin augusztus 21-én megjelenő szeptemberi számának nyilatkozott.

 Az emberek annyira kétségbeesetten akarták, hogy Rob és én együtt legyünk, hogy a kapcsolatunk termékké vált. [Robstenként emlegették őket, amíg együtt voltak – a szerk.] Már egyáltalán nem tűnt valósnak az életünk. Nagyon rossz volt

– nyilatkozta a színésznő, és rámutatott, hogy a múltja miképp hatott ki a jelenére:

Ez nem arról szól, hogy rejtegetni akarom, ki vagyok vagy mit csinálok. Egyszerűen nem akarom, hogy a szórakoztatóipar termékévé váljak én vagy a kapcsolatom.

Alicia oldalán nincs is miért aggódnia Kristennek, hiszen mióta hivatalosan is felvállalta románcukat, a pletykák is elültek körülötte, ő pedig saját bevallása szerint még sosem volt boldogabb

Jelenleg borzasztó szerelmes vagyok a barátnőmbe. Néhányszor szakítottunk már, de mindig visszataláltunk egymáshoz, és ez most sincs másképp

– nyilatkozta a közelmúltban az ELLE magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek