Starity

Milyen hatással lehet a csúnya válás Johnny Depp és Amber Heard karrierjére?

2016. augusztus 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyesek szerint mindkét fél karrierjének befellegzett a nyilvánosság előtt zajló, csúnyán eldurvult válási procedúra miatt, mások úgy vélik, egy év múlva már senki nem fog emlékezni rá. Mi az igazság? Egy független szakértő elemezte a helyzetet!

hirdetés

Amber Heard május végén, két nappal Johnny Depp édesanyjának halála után nyújtotta be a válókeresetet férje ellen, ezt követően pedig egy rendkívül durva válási procedúra következett. A pár a minap végre egyezségre jutott: Amber hajlandó volt visszavonni a távoltartási végzést, melyet májusban kért a színész ellen, Johnny pedig beleegyezett, hogy kifizeti a felesége által kért hétmillió dolláros asszonytartási díjat.

A házasság a fenti megállapodással le is zárult, a feleknek pedig már csak a közös tulajdonban lévő ingatlanokon és ingóságokon kell megosztozniuk, ám joggal merül fel a kérdés, hogy a történtek milyen hatással lesznek a karrierjükre. A The Hollywood Reporter munkatársa, Ashley Cullins elemezte a válás a jövőre gyakorolt hatását az E! Online kérésére.

Mindkettejük számára jó hír, hogy az emberek nem fordítanak figyelmet az ilyen ügyekre, legalábbis nem sokáig. Mindketten keményen dolgoznak, a projektjeik 2018-ban kerülnek a nyilvánosság elé, amikor már senki nem fog emlékezni a közelmúltban történtekre. E tekintetben úgy vélem, a legjobb, amit tehetnek, ha visszatérnek a munkájukhoz, ezt az egészet pedig maguk mögött hagyják. Az emberek el fogják felejteni, továbblépnek, és találnak maguknak szexibb, csillogóbb témát, amin csámcsoghatnak

– nyilatkozta Cullins, majd így folytatta:

Úgy gondolom, Johnny rengeteg időt fordított a karrierépítésre a múltban, és az emberek ki is álltak mellette a válás ideje alatt, így nem hiszem, hogy problémát okozna számára a továbblépés. Egy H. G. Wells-projekten, A láthatatlan emberen dolgozik jelenleg, ezen kívül pedig ő szólaltatja meg az egyik karaktert a Gnómeó és Júlia folytatásában. Mindkét alkotás az elkövetkező években jelenik majd meg, amikor már senki nem emlegeti fel az Amber Hearddel való csúnya válását.

A szakértő végezetül azt is hozzátette, hogy a válás miatt egyáltalán nem csökkent a színészpáros „értéke”, vagyis meglátása szerint a magánéleti kavalkád foglalkoztatás szempontjából semmilyen kihatással nem lesz Amberre és Johnnyra nézve, és továbbra is kapnak majd megkereséseket a filmkészítők részéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek