Starity

Amber Heard a családon belüli erőszak áldozatainak megsegítésére fordítja a válásából befolyó hétmillió dollárt

2016. augusztus 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a válása során befolyt összeg egészét jótékony célokra fordítja.

hirdetés

Mióta beadta a válókeresetet Johnny Depp ellen, Amber Heardöt több ízben is azzal gyanúsították, hogy kizárólag anyagi okokból ment hozzá a tőle 23 évvel idősebb színészhez. A szőke szépség életében azonban saját bevallása szerint nincs jelentőssége a pénznek, így a válása során befolyt összeget is jótékonyságra kívánja fordítani: a családon belüli erőszak áldozatainak, a bántalmazott nőknek és annak a Los Angeles-i gyerekkórháznak nyújt anyagi támogatást belőle, melyben immár tíz éve önkénteskedik.

Ahogy a távoltartási végzés és válás lezárulásakor is szó esett róla, a pénz semmilyen szerepet nem játszik az életemben se most, se ezelőtt, így a befolyó összeg egészét jótékonyságra tudom fordítani, hogy segítséget nyújtsak a kevésbé szerencséseknek. Ahogy nyilvánosságra hozta a média, hétmillió dollárról van szó, melyet tovább fogok utalni, és ahogy a múltban jótékonykodtam, úgy a jövőben is fogok

– írta nyilatkozatában Amber, mely a választott szervek felsorolásával folytatódott.

Tudom, hogy az általam választott szervezetek jó célra fogják fordítani az adományozott összeget, én pedig a jövőben is segíteni fogom a munkájukat. Szerencsére ez a tapasztalat pozitív hatást gyakorolhat azoknak a jövőjére, akiknek erre a legnagyobb szüksége van.

Amber egyébként mindössze 15 hónapig volt Johnny felesége. Házasságuk felbontását májusban kérvényezte arra hivatkozva, hogy a színész érzelmileg és fizikálisan is bántalmazta őt kapcsolatuk ideje alatt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek