Starity

Három évvel ezelőtt kötöttek házasságot Andy Vajnáék – fotók

2016. augusztus 19. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a nagy korkülönbség miatt rengeteg kritika érte a sztárpárt, ám saját bevallásuk szerint boldogabbak nem is lehetnének.

hirdetés

Fotó: Facebook / Vajna Tímea

Vajna Timi tegnap emlékezett meg nagy napjuk harmadik évfordulójáról a Facebookon, hozzátéve, hogy kapcsolatukban elérkezett a vízválasztónak számító hetedik év – ennyi ideje vannak együtt, ám életüket csak három évvel ezelőtt kötötték össze hivatalosan. Bejegyzésében a csinos feleség szót ejtett arról is, hogy bár tudja, nagy a korkülönbség köztük, ennek ellenére úgy véli, az a fontosabb, hogy az ember megtalálja a másik felét, mindegy mennyi idős is.

Mindennél jobban szeretjük egymást. Én hiszek a karmában, hogy valamiért pont akkor találkoznunk kellett és belecsöppentünk egymás életébe. Tudom a korkülönbség...., de higgyétek el, hogy a belső harmónia, az egymás iránti tisztelet és szeretet nagyon fontos. Másrészt mindenki megöregszik, de a lélek ugyanolyan marad. Harmadrészt pedig sokszor bántanak a pénz miatt. Nos, mindenkinél van gazdagabb és fiatalabb. Volt módomban találkozni sokkal gazdagabb emberekkel, de az a lényeg, hogy hogy érzed magad a másikkal és mennyire érzed a másik felednek

– írta a közösségi oldalon Timi.

Édesapja kísérte az oltárhoz Timit I Fotó: Facebook / Vajna Tímea
Fotó: Facebook / Vajna Tímea
Fotó: Facebook / Vajna Tímea
A boldog pár a nagy napon I Fotó: Facebook / Vajna Tímea
Az esküvőn külföldi sztárvilág krémje is tiszteletét tette I Fotó: Facebook / Vajna Tímea

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek