Starity

The Swap: Érkezik a Disney legújabb filmje

2016. augusztus 22. 23:11   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai Disney Csatornán október 7-én érkezik a 101. saját gyártású Disney film, amiben Peyton List és Jacob Bertrand lesz látható. A film a The Swap nevet kapta.

hirdetés

A Disney mostanában nagyon el van havazva ugyanis június 24-én ünnepelte 100. saját gyártású filmjének premierjét, a Két bébiszitter Kalandjait Sofia Carson és Sabrina Carpenter főszereplésével. Azonban a munka nem állt meg egy percre sem. Az amerikai Disney Csatornára október 7-én érkezik a The Swap. A főszereplők pedig a Jessieből és a Kikiwaka Táborból jól ismert szőkeség Peyton List és a Kirby Buckets Kalandjaiból, a főszereplő Jacob Bertrand lesz.

A film Megan Shull regénye alapján készült, Jay Karas rendezésével. A film két fiatalról szól: Ellie-ről (Peyton List) és öccséről Jake-ről (Jacob Bertrand). Ellie ritmikus sport gimnasztikázik, Jake pedig az iskolai csapatban hokizik. A filmben láthatjuk majd Ellie-t ahogy a Make-it-or-Break-it  versenyre készül. Útjaik váratlanul megcserélődnek egy üzenet miatt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film disney új ősz
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek