Starity

16 páros a Pretty Little Liarsből, akikről teljesen megfeledkeztél

2016. augusztus 30. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars napjaink legnézettebb sorozatai közé tartozik, ahol nincs hiány a rejtélyekből és a párkapcsolati zűrökből sem.

hirdetés

Mindenki ismeri Haleböt, Ezriát, Spoby-t vagy Emisont, de vannak olyan párosok, akik a hét leforgatott évad alatt teljes feledésbe merültek.

1. Aria és Jason: #Jaria

Ariát és Jasont az öt éves időugrást követően csak a hetedik évadban láthattuk együtt. Ám az időugrás előtt, még a második évadban, Aria Jasonnel álmodott. Azt álmodta, hogy csókolóztak, Ariat ez felkavarta hiszen ő akkor Ezrával randizott. Ám „A” kilétét nyomozva hamar abba kellett hagynia álmainak megfejtését és segítenie kellett a lányoknak.

2. Spencer és Alex: #Spex

Spencer és Alex még az első évadban találkoztak egy Rosewood-i country klubban. Ők két különböző világ voltak, így a kapcsolatuk véget is ért, amikor „A” benyújtott egy kérelmet a svédországi tenisz klinikához Alex nevében.

3. Emily és Ben: #Bemily

A sorozat kezdetén Emily Bennel randizott, mígnem rájött arra, hogy a lányokat szereti és összejött az új szomszédjával, Mayával. Ben e hír hallatán megpróbálta megerőszakolni Emily-t az öltözőben, ezt követően pedig végleg eltűnt a sorozatból.

4. Hanna és Wren: #Wrenna

Wren volt az aki segített Hannának abban, hogy Mona a Radleyben maradjon. Volt köztük egy kisebb fellángolás, egy csók is elcsattant, de talán ennél több is lesz, hisz Wren a 7. évadban visszatér.

5. Alison és Ezra: #Ezrison

Ali 14 éves volt, amikor találkozott a kollégiumi tanárként dolgozó Ezrával. A páros szakított, mielőtt Alisont élve eltemette volna az édesanyja. A későbbiekben Ezra Ali miatt ment vissza Rosewoodba.

6. Aria és Noel: #Ariel

Bizony Ezra előtt Noel volt Aria álompasija, akivel korban is összeillettek, ám sosem alakult ki a kapcsolatuk, mivel Aria elfojtotta Noel iránt az érzelmeit. Noel viszont megzsarolta Ariat, hiszen a későbbiekben látta őt Ezrával.

7. Spencer és Dean: #Spean

Dean volt az, aki segített Spencernek letenni a drogokat. Ám a segítségből később érzelmek alakultak ki, melyeket a sorozat 4. évadában láthattunk.

8. Mona és Noel: #Nona

Ha Mona és Noel át akarták volna venni a hatalmat, együtt biztosan megtehették volna. A párost a második évadban láthattuk, amikor Mona kedvenc időtöltése a hazugok kínzása volt. Ám ki tudja, a 7. évad mit tartogat, talán még van esély az összejövetelre.

9. Jason és Ashley: #Jashley

Jason és Ashley kapcsolata csak egyszeri alkalom volt, mégis sok bonyodalmat okozott a lányok életében.

10. Jenna és Shanna:  #Shenna

A párost az ötödik évadban láthattuk, amikor is Shanna meghalt. Shanna elhatározta, hogy bosszút áll Alin Jenna miatt, ám a terv rosszul sült el, hiszen Aria végzett Shannával.

11. Mike és Hanna:  #Manna

Erről csak pletykák keringenek, hogy Hanna és Mike összegabalyodott, azonban erről jelenetet konkrétan még nem kaptunk.

12. Alison és Holbrook nyomozó:  #Holibron

A nyomozó a gyilkosságok felderítése végett érkezett Rosewoodba, ám a munka melllett akad egy kis ideje a románcra is, így összejött Alisonnal. A párost az 5. évadban láthattuk együtt, mégpedig az iskolabálon.

13. Hanna és Travis: #Tranna

Hanna és Travis a 4. évadban jöttek össze, hiszen Travis volt a bizonyíték arra, hogy nem Hanna anyja ölte meg Wilden nyomozót. Hanna szíve azonban még mindig Calebért vert, így a kapcsolat befuccsolt. Szegény Travis.

14. Aria és Riley: #Rilia

Riley-nek öntötte ki bánatát a parton üldögélve Aria, amikor megtudta, hogy Ezra egy egész könyvet írt Alisonról.

15. Emily és Thalia: #Emalia

Bizony Thalia is szerepelt a sorozatban ,ő volt az a nő aki 20 évvel idősebb volt Emilynél. Ahogyan a két nő kapcsolata kezdet kibontakozni azonnal kiderült, hogy van egy eltitkolt férje Thalianak, így szakítottak.

16. Noel és Jenna: #Jel

A párost a második évadban láthattuk együtt, a kapcsolatuk pedig egy szóval jellemezhető: fagyos. Ám a hetedik évadban Noel Jenna barátjaként tér vissza, így elképzelhető, hogy kialakul még valami közöttük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek