Starity

Véget ért Dobrády Ákos és Iszak Eszter kapcsolata

2016. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ákos írásban erősítette meg a hírt és oszlatta el a rosszmájú pletykákat volt kedveséről. Többek között arról is szót ejtett, hogy ő volt a hibás a kapcsolat kisiklásáért. A páros négy év együtt járás után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.

hirdetés
Véget ért Dobrády Ákos és Iszak Eszter kapcsolata
Fotó: Facebook

Az énekes hivatalos közösségi oldalán fejtette ki az érzelmeit a szakítással és a felmerült pletykákkal kapcsolatosan:

Kedves Újságírók!

Két napja folyamatosan csörög a telefonom, de nem szeretnék szóban nyilatkozni, mert az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem lehetek biztos abban, hogy minden úgy jelenik meg ahogy elhangzik. Ezért kérlek benneteket tekintsétek ezt a posztot sajtóközleménynek! Ezt szöveghűen, teljes terjedelmében bátran lehozhatjátok, bárhol, bármikor. Köszönöm a megértéseteket.

A hír igaz, jó pár hete nem vagyunk együtt Esztivel. Azonban a mai sajtóban megjelentekkel ellentétben, senki nem cserélt le senkit. Szakításunk után független emberként folytatjuk az életünket, azzal ismerkedünk, akivel kedvünk tartja. Mindenki biztosra veheti, amíg együtt voltunk, Eszti senkivel sem találkozgatott. Ő egy tiszta szívű és erkölcsű lány. Tisztelettel kérlek Benneteket, találgatásokra és sejtésekre alapozva ne írjatok olyat, ami okot ad arra, hogy erről bárki is mást gondoljon! Nem szeretném, ha jogtalan támadások érnék Esztit, mert nem érdemli meg!

A lényeg nagyon röviden :

Ha egy kapcsolat kisiklik, annak számtalan oka lehet. Nem szeretnék ezekről a teljesség igényével beszélni, mert ezek csak ránk tartoznak. Azt azonban elmondhatom, hogy szakításunkért egyedül én vagyok a felelős. Eszti négy éven keresztül odaadón szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomba, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé. Sajnálom, hogy így alakult, de talán semmi nincs véletlenül. Mindketten sokat kaptunk és tanultunk az elmúlt évekből. Ezt most magunkkal visszük, szeretettel és tisztelettel gondolva egymásra.

A rajongók többsége sajnálja hogy véget ért Ákos és Eszter kapcsolata, sokak szemében enyhíti a helyzetet az, hogy jó viszonyban váltak el egymástól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek