Starity

Zendaya főszerepe a Pókemberben óriási felháborodást okozott

2016. augusztus 26. 15:03   |   Szerző: JustMeEvelin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Wrap kijelentette, hogy az új Pókember filmben Mary Jane-t nem más alakitja, mint Zendaya Coleman. A rajongóknak ez egyáltalán nem tetszik, amit meg sem próbálnak titokban tartani.

hirdetés

A 19 éves szinésznő részvétele a produkcióban már hónapokkal ezelőtt is tudható volt, de azt csak pár napja jelentették be, hogy kit is alakit pontosan. A stúdió, ameddig csak tudta, titokban tartotta a dolgot, nyilván a nézők reakciójától tartva. Azt a munkatársak is elismerték, hogy Zendaya külsőleg nem teljesen illik bele a szerepbe, de valamilyen oknál fogva mégis őt választották.

Sokakat felbőszitett ez a hír, és az internetet már el is árasztották az utálkozó, valamint csalódott vélemények. 

Nevetséges, hogy egy apai ágon afro-amerikai származású színésznő alakítja Mary Jane-t, akit a képregényekben fehérnek és vörös hajúnak ábrázoltak

– írják a rajongók, akik nem is próbálják titkolni felháborodásukat.

Kirsten Dunst a Pókemberben / InterCom

Bár rengetegen támadják, mégis akadnak, akik a szinésznő mellé állnak, tőbbek között A galaxis őrzői rendezője, James Gunn is.

Ha egy filmbéli személy legfőbb jellemzője – vagyis az a tulajdonsága, ami ikonikussá teszi őt – kimerül a bőre és a haja színében, akkor az a karakter sekélyes. Számomra a pajkosság teszi Mary Jane-t Mary Jane-é, és ha ezt egy színésznő meg tudja jeleníteni, akkor működni fog a karakter. 

- nyilatkozta. 

A közönséget ez nem teljesen győzte meg, ők még mindig ragaszkodnak a Kirsten Dusthoz hasonlóan, fehér bőrű, vörös hajú Mary Jane-hez.

Zendaya 2016 egyik legnagyobb stílus és divatikonja az internetezők körében

A Spider-Man: Homecoming 2017. július 7-én debütál a mozikban, a főszerepet pedig Tom Holland játssza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek