Starity

Visszaélnek Amanda Bynes nevével és képeivel a Twitteren

2016. augusztus 28. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Bynes megtörte a csendet és február óta először ismét írt a Twitterre. A színésznő azért szólalt meg a közösségi oldalon, hogy cáfolja a média azon állításait, miszerint van más Twitter-fiókja is.

hirdetés
Visszaélnek Amanda Bynes nevével és képeivel a Twitteren
Fotó: Maxim

Amanda Bynes egykori Twitteres beszólásait nem kell senkinek sem bemutatni, ugyanis az akkoriban lelki problémákkal küzdő sztár több olyan megjegyzést tett az oldalon, amelyeknek nagy részét ő maga sem tudta megmagyarázni.

Mára mindez már a múlté, de úgy néz ki, valaki csúfot akar űzni belőle. Ő legalábbis ezt állítja a sajtóval szemben. Több weboldal ugyanis úgy véli, hogy a színésznő Ashley Banks néven írogat a Twitteren. A kérdéses fiók szerkesztője nemrég például John Travoltát is perverznek nevezte, úgyhogy ezért feltételezte a média, hogy a két oldal tulajdonosa ugyanaz.

Amanda viszont érthető módon már nem tudta szó nélkül hagyni a dolgot, ezért február óta először ismét belépett hivatalos Twitter-oldalára és tisztázta a nevét:

Hello, mindenki! Már jó ideje nem írtam, úgyhogy nem akarok csak annyit mondani, hogy szia! Már nagyon elfoglalt vagyok az FIDM-en, és csak most fejeztem be a félévet. Nagyon szeretek iskolába járni és rengeteget tanulok. Élvezem, hogy jók az osztálytársaim és kiválóak a tanáraim. Nagyon hálás vagyok mindenért, amit az FIDM ad nekem.

Az iskolában a divatszakmát tanulom, így nem volt időm csiripelni. Ez a Twitter-fiók az egyetlen fiók, amellyel kommunikálni tudok veletek. Nincs másik fiókom és weboldalam sem! Nekem csak ez az egy van. Azt nem tudom, hogy bizonyos emberek miért használják úgy a fotóimat, mintha ők én lennék, amikor nem így van. Kérlek titeket, hogy ne zavarodjatok össze, azok az oldalak nem az enyémek! Ez vagyok én! Az ellenőrzött, hiteles és valódi Amanda Bynes! Nem helyettesíthet senki! Nagyon szeretném, ha a Twitter törölné a kérdéses fiókot, de valamiért nem hajlandóak megtenni azt

– írta bejegyzésében a sztár. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek