Starity

Döbbenetes! Hat évig élt abban a hitben a férfi, hogy Katy Perry a barátnője

2016. augusztus 28. 13:01   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Katy jelenleg nagyon is boldog szerelmével, Orlando Bloomal, ezt sajnos nem minden ember képes felfogni, főleg azok nem, akik megszállottsággal rajongnak az énekesnő iránt.

hirdetés

A Catfish (Kamureg) című műsor évek óta fut az MTV csatornán, melyben internetes kapcsolatok valódiságára próbálnak fényt deríteni a műsorvezetők. Van, hogy a szerelmes párok a műsor hatására végre találkozhatnak és össze is jönnek, de az esetek nagy többségében, kiderül, hogy az egyik fél végig hazudott magáról.

A múlt heti részben egy Spencer nevű fiatalember történetét mutatták be, aki meg akarta kérni kedvese, a gyönyörű énekesnő Katy Perry kezét. A gyűrűre elköltötte a megtakarításának 20%-át.

Ez nem csupán  véletlen egybeesés, a srác tényleg azt hitte, hogy a valódi Katy Perrybe szerelmes, sőt érzéseit az énekesnő hat éven át viszonozta is. Legalábbis Spencer ezt állította, de igazából ő is csak egy durva hazugság áldozata lett, ugyanis a show-ban derült ki csak, hogy a lányt, akivel éveken át chatelt, valójában Harrietnek hívják, kanadai származású és jelenleg Angliában él – emellett még leszbikus is.

Teljes epizód

A kegyetlen hazugsággal az igazi Katy Perry-t is szembesült a SiriusXM rádió reggeli műsorában, ahol az énekesnő megdöbbenve értesült arról, hogy valaki ilyen csúnyán visszaélt a személyazonosságával. A díva, aki jelenleg Orlando Bloommal jár, természetesen együttérzését küldte a fiatalembernek és biztosította róla, hogy ő neki fogalma sem volt a dologról.

Ez nagyon szerencsétlen és szomorú. A gondolataim vele vannak. Az emberek álmodoznak, és néha a dolgok elérhetővé válnak. Sajnálom őt, a szívemet ez rosszul érinti

– Spencer biztosan vígaszra talál egykori szerelme, Perry valóságos szavaiban.

A lány elérhető a Twitteren, aki a kamureget csinálta: sajnálatot ő viszont nem érez, inkább nevet az eseten

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek