Starity

Christina Aguilera Telepathy című új dalával a diszkó világába kalauzol el

2016. augusztus 28. 17:05   |   Szerző: amileroable

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dal a Netflix The Get Down című új sorozatának már amúgy is igen változatos zenei palettáját gazdagítja. Nile Rodgers és a 35 éves énekeső együttműködésével a disco-zene világát idéző betétdal született.

hirdetés
Christina Aguilera Telepathy című új dalával a diszkó világába kalauzol el
Fotó: Women's Health

A The Get Down című sorozat Baz Luhrmann zenés drámája, mely az 1970-es évek disco uralmának idején, New York-ban játszódik. A nagy Gatsby rendezője zenei producerként Nas-t és Grandmaster Flash-t kérte fel, hogy a korhoz illő lehető legpontosabb zenei atmoszférát teremtsenek a sorozatnak. 

Az augusztus 12-én megjelent sorozat olyan új és már bizonyított zenei tehetségeket vonultat fel betétdalaival, mint Zayn, Janelle Monae, Miguel és Christina Aguilera. 

Xtina facebook oldalán úgy kommentálta az együttműködést, hogy Baz nagy rajongója és rendkívül boldog, hogy egy ilyen különleges projektben vehetett részt. 

A Telepathy a második kollaboráció az énekesnő és Baz Luhrmann között, akik pontosan 15 évvel ezelőtt már dolgoztak együtt a klasszikus Lady Marmalade című dal kapcsán, melynek remake-je a rendező Moulin Rouge című filmjéhez készült. 

A Telepathy azonban nem feltétlenül Christina új immáron nyolcadik albumának előszele, inkább csak az énekesnő mostanában megjelent olyan kislemezeinek sorába illeszkedik, mint a Change, a Shotgun vagy a The Real Thing. 

Ryan Seacrest rádió műsorában Aguilera azt mondta, hogy az új stúdió album az év vége felé jelenik majd meg, egyes források szerint Pharrell Williams és Da Internz közreműködésével. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album sorozat disco
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek