Starity

Ők fognak ma fellépni az MTV VMA-n – íme a teljes lista!

2016. augusztus 28. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma hajnalban megrendezésre kerül az MTV VMA. Nézd meg, milyen előadásokra számíthatsz a műsor folyamán.

hirdetés
Ők fognak ma fellépni az MTV VMA-n – íme a teljes lista!
Fotó: MTV VMA / Facebook

Minden évben megrendezik az MTV VMA-t, ami az egyik legnagyobb celebeseménye – majdnem olyan, mintha egy szalagavatót rendeznének számukra, csak sokkal őrültebb.

Most tényleg mindenki ott lesz, aki 2016-ban kicsit is számított: Britney Spearstől Kim Kardashianig bezárólag, sőt, még DJ Khaled is tiszteletét teszi augusztus 28-án New Yorkban.

A 33. alkalommal megrendezett díjátadó idén a Madison Square Gardenben kapott helyet, és itthoni idő szerint hajnali 2-kor kezdik meg a sugárzást (akkor indul meg a vörös szőnyeges bevonulás).

Ebben az évben Britney Spears legendás visszatéréséről beszél mindenki, hiszen akárhányszor eddig színpadra tette ott lábát, azzal biztosan nagy port kavart. (Ki felejtené el az ikonikus I'm a Slave 4 U, vagy éppen a botrányos Gimme More performanszát?)

Britney Spears legendás előadása közben 2001-ben

Emellett mikrofont fog ragadni még G-Eazy (Spearsszel közösen), Lukas Graham, Jidenna, Troye Sivan & Alessia Cara, Future, The Chain Smokers, Nick Jonas, Rihanna, Nicki Minaj, Ariana Grande és Beyoncé is – aki az idei legtöbbet jelölt énekesnője.

Rihanna, aki elfogadja a Video Vanguard-díjat, nyitja meg majd a show-t, egy állítólagos felejthetetlen egyveleggel az eddigi legnagyobb slágereivel. A műsor készítői elárulták, hogy hatalmas durranással készülnek, így megannyi kíváncsi tekintetre számíthatnak majd.

Kanye West is színpadra lép majd – egyelőre nem tudni, mivel. Négy perc áll rendelkezésére, és azt csinál, amit akar: hiszen nem erről a botránykeltésről szól a VMA? Beszélhet a semmibe, vagy éppen fel is léphet; várnunk kell arra, hogy kiderüljön, ő mivel is rukkol elő. Bizonyos források azt állítják, hogy természetesen a Famous dalát akarja előadni.

Az idei díjakat Diddy, Alicia Keys, Ansel Elgort, Bebe Rexha, Fifth Harmony, Jaden Smith, Kim Kardashian West, Rita Ora, Shameik Moore és Tove Lo adja majd át.

A mostani botránykirányő, Taylor Swift, azonban nem fog csatlakozni a mulatsághoz. A Wildest Dreams énekesnője most nem kapott semmilyen jelölést, díjat sem ad át, így értelmetlen lenne a megjelenése.

Másik hiány a szívünkben Lady Gaga, akitől számítottak sokan egy visszatérésre a Perfect Illusionnel. Azonban a hivatalos forrásai megerősítették, hogy se előadni, se díjat átadni nem fog.

Adele, aki idén nyolc jelölést zsebelt be, még egy másik kérdőjel. Sokan pletykálják, hogy bizony ő is fel fog lépni, ez azonban még nincs megerősítve, vagy éppen bejelentve, így valószínűleg ez a hír kacsának bizonyul.

Ha nem szeretnétek lemaradni semmilyen hírről a VMA-val kapcsolatban, kövessétek az MTV hivatalos díjátadó profilját FacebookonTwitteren, vagy éppen Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek