Starity

A Duna TV tűzi műsorára Paula Echevarría sorozatát

2016. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol Antena 3 csatorna sorozata, a Velvet augusztus 30-án érkezik hazánkba. Az 50-es, 60-as éveket idéző sorozat főszereplői Paula Echevarría és Miguel Ángel Silvestre.

hirdetés

A 2013-as sorozat a Velvet Divatházban játszódik, ahol megismerhetjük az örökös, Alberto (Miguel Ángel Silvestre) és Ana (Paula Echevarría) a divatház varrónőjének szerelmét. A négy évados sorozatban feltűnik még Aitana Sánchez-Gijón, Manuela Velasco, az Internátus című sorozatban megismert Natalia Millián, illetve Marta Hazas, aki a hazánkban is vetített Grand Hotelben játszott.

A nálunk kevésbé ismert Paula Echevarría 1977-ben született Spanyolországban. A színésznő karrierje 2000-ben kezdődött. Férje, David Bustamante spanyol énekes, akivel egy kislányt nevelnek, Danielát. 

Paulával ellentétben Miguel Ángel neve ismerősebben csenghet számunkra: a Szeretők, utazók című filmben exkedvese Blanca Suárez oldalán szerepelt illetve feltűnt a Sense8 sci-fi sorozatban is.

A sorozatot Velvet Divatház címmel kedd esténként 21:22-től vetíti a Duna TV.
n

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek