Starity

Meztelen hírességek viaszfiguráit állították ki Los Angelesben

2016. augusztus 29. 16:04   |   Szerző: JustMeEvelin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Los Angeles-i galéria állította ki a híres rapper, Kanye West videoklipjében látható viaszbábokat. A látogatók olyan figurákkal találkozhatnak odabent, mint Rihanna, Taylor Swift és Donald Trump.

hirdetés

Kanye West két hónapja  tette közzé Famous című dalát, illetve az ahhoz készült egyedi videóklipet.  A paparazzi-kultúrát ábrázoló videóban ismert popsztárok, botrányhősök és politikusok fekszenek egymás mellett egy ágyban meztelenül. Többen között Rihanna, Taylor Swift, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, Donald Trump, George W. Bush, Kim Kardashian, Amber Rose, és maga Kanye West is ruha nélkül tűnik fel a kisfilmben.

A viaszfiguráktól hemzsegő videót egy műalkotás ihlette, Vincent Desiderio Sleep című festménye. Kanye műveszetként tekint a felvételre, és a benne szereplő bábukra, ezért gondoskodott arról, hogy ezt az egész világ elismerje.  A rapper egy Los Angeles-i galériában állíttatta ki a fekvő figurákat a héten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek