Starity

Ravasz húzás: Kim Kardashian a hasonmását küldte a lesifotósok elé

2016. augusztus 30. 09:09   |   Szerző: JustMeEvelin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mexikóban pihenő Kimet a minap fiával, Sainttel kapták lencsevégre a lesifotósok, ám a valóságshow-sztárnak több se kellett, hogy lóvá tegye őket.

hirdetés

Másnap egy Kiméhez hasonló bikiniben napozó lány tűnt fel a villa környékén, aki külsejét tekintve szakasztott mása a népszerű tévésztárnak, így a lesifotósok rögtön a nyomába eredtek, nem sejtve a turpisságot. Kardashianék csak erre vártak: míg a fotósok a hasonmással voltak elfoglalva, ők nyugodtan leléphettek egy nyugodtabb helyre, ahol nem zavarták őket a média munkatársai.

Az elkészült közelebbi képeken tisztán kivehető, hogy a két nő formás feneke, dekoltázsa és arca is nagyon hasonlít egymáséra, ugyanakkor a jól értesült lesifotósoknak tudniuk kellett volna, hogy a hosszú hajat viselő hölgy nem lehet Kim, ugyanis utóbbi nemrég vállig érőre vágatta frizuráját. Fürdőruhájuk anyaga és fazonja is eltért, valamint Kim a hónapokon át tartó kemény diétának köszönhetően sokkal karcsúbb dublőrénél. A paparazzók mindezek ellenére sem szúrták ki, hogy nem a valódi Kimet, csupán egy lefizetett hasonmást fotóznak.

A bulvárlapok később rájöttek a cselre, de a Kardashian-lány terve így is sikerrel járt, hiszen nyugodt nyaralását nem zavarta meg senki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek