Starity

Soy Luna – ismerkedj meg a Disney új sztárjaival!

2016. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: Disney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barátság, szerelem, zene, tánc és nem utolsósorban görkori minden mennyiségben – ezeket mind megtalálod az új, Soy Luna című sorozatban. A főszerepben a mexikói származású Karol Sevilla látható, de szerepel a produkcióban a Violettából már jól ismert olasz Ruggero Pasquarelli is. Premier szeptember 5-én – ne hagyd ki!

hirdetés
Soy Luna – ismerkedj meg a Disney új sztárjaival!
Fotó: Disney

Luna Valente boldog és teljesen hétköznapi életet él szüleivel a gyönyörű, Cancún nevű mexikói városban. Suliba jár, mellette pedig részmunkaidős állása is van: görkorcsolyás futár. Ennek köszönhetően szinte állandóan azt csinálhatja, amit a legeslegjobban szeret: görkorcsolyázhat a tengerparti sétányokon, miközben azokat a dalokat hallgatja, amiket Simon, a legjobb barátja ír neki.

Ám egyik pillanatról a másikra megváltozik minden, amikor Sharon Benson, a szülei új főnöke olyan ajánlatot tesz nekik, amit egyszerűen képtelenség visszautasítani: jobb állás várja őket Argentínában. A Valente család tehát Buenos Airesbe költözik, hogy új életet kezdjen. Luna hirtelen egy hatalmas városban és egy nagyon szigorú, elit iskolában találja magát idegen emberek, például a magabiztos Matteo társaságában.  Az olasz diplomata fia megpróbálja meghódítani őt.

Új otthonában azonban ellenséges hangulat várja: Sharon gyönyörű, de számító keresztlánya, Ambar egyáltalán nem örül a vendégeknek. Luna a hobbijában keres vigaszt, ennek köszönhetően pedig felfedez egy görkorcsolyapályát, ahol végre otthon érezheti magát az elsőre ridegnek tűnő városban. Rátalál a freestyle, táncos elemekkel tarkított görkorcsolyázásra, és új barátokat is szerez. A fiatal lány a történet során bebizonyítja, hogy szeretettel és maximális erőbedobással minden álom valóra válik.

Az izgalmas telenovellában drámai, vígjátéki és romantikus elemek keverednek, illetve egyedi koreográfiák és dalok teszik még dinamikusabbá. A szereplők görkorizás közben táncra perdülnek és énekelnek is! Sőt, a rejtélyeket sem kell nélkülöznöd: Luna hold alakú, szerencsét hozó nyakláncához például olyan titok fűződik, amitől garantáltan leesik az állad.

Érdekesség, hogy mivel a történet szerint szinte minden szereplő görkorcsolyázik, így a színészek hosszú felkészülési időszakon vannak túl: a forgatások kezdete előtt fél évig minden egyes nap minimum 6 órán keresztül gyakoroltak profi trénerek közreműködésével. A Lunát alakító Karol Sevilla így nyilatkozott a sorozatról:

Szeretem a görkoris történeti szálat, amivel a tiniknek üzenhetjük, hogy menjenek a szabadba és sportoljanak, mert ez boldoggá tesz, és még egészséges is. Egyébként nem csak a fiatal szereplők, hanem a felnőttek története is izgalmas, rengeteg érdekes, esetenként megdöbbentő dolog történik velük – vannak titkok, amik csak apránként fognak kiderülni.

A sorozat 2016. szeptember 5-én, hétfőn 19:00-kor debütál a Disney Csatornán. Új részek hétfőtől csütörtökig ugyanebben az időpontban.

Szeptember 16-tól Te is elsajátíthatod ezt a népszerű sportot: keresd a kezdő és haladó görkorisoknak szóló Görkori Mánia oktatóvideókat a Disney Magyarország YouTube-csatornáján! Ezekben Viszkok Fruzsi és Royalszabi, a két népszerű hazai vlogger, valamint egy profi oktató szerepel. A közreműködésükkel megtanulhatod többek között az előrehaladást, a fordulást, a megállást, sőt, a szlalomozást is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek