Starity

A Pretty Little Liars producere készíti Bella Thorne új sorozatát

2016. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: JustMeEvelin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars jövő nyári visszatérésének éjszakáján tűzi műsorára a Freeform a Famous in Love című romantikus drámát. A sorozat producere Marlene King, a főszereplője pedig Bella Thorne lesz.

hirdetés

Az izgalmasnak ígérkező produkció Rebecca Serle regényesorozata alapján készül, aminek középpontjában Paige Towsen (Bella Thorne), egy átlagos főiskolás lány áll, aki hirtelen egy tévésorozat főszerepében találja magát – helyes srácok és kamerák kereszttüzében, miközben híressé válik.

Az első évad egyébként tíz epizódból áll majd, melyben Bella mellett olyan sztárok működnek közre, mint Charlie DePew, Keith Powers, Carter Jenkins, Niki Koss, Georgie Flores, Perrey Reeves, Pepi Sonuga és Mark Valley.

Érdekesség, hogy a regény szerzője és Marlene King közösen dolgoznak a projekten, ugyanis az író is segít az adaptáció elkészítésében, melynek első epizódja várhatóan 2017 júniusában kerül a képernyőkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek