Starity

Hamarosan oltár elé állnak az Éjjel-nappal Budapest sztárjai

2016. augusztus 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub népszerű napi sorozatának Gábora és Zsófija a való életben egy párt alkot, mi több: rövidesen össze is házasodnak.

hirdetés

Király Pétert Gáborként, Kovács Dórit pedig Zsófiként ismerhettük meg az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban, és bár utóbbi már jó ideje nem forgat a stábbal, továbbra is jó kapcsolatot ápol exkollégáival, köztük is különös tekintettel Gáborral, aki a való életben a párja. A szerelmesek a tegnap este útjára induló Nyerő Párosban is feltűntek, hogy ringbe szálljanak a többi sztárpárral, ám azt még a nézők sem tudhatták, hogy kapcsolatuk komolyabb, mint azt elsőre sejteni lehetett.

Dóri a jobbik felem. A státuszunk a jegyben járás. Már kétszer kértem meg a kezét, és szerencsére mindkétszer igent mondott. Eddig sajnos a munkáink és az időhiány miatt nem tudtuk tető alá hozni az esküvőt. Remélem, ha a műsornak vége, lesz rá lehetőségünk

– idézi a Bors Péter szavait.

Fotó: RTL Klub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek