Starity

Ismét csattant a bilincs Chris Brown csuklóján

2016. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Továbbra sem unt rá a botrányok halmozására a Fine By Me énekese – ezúttal lőfegyverrel való visszaélés gyanújával vették őrizetbe.

hirdetés

Évek óta Chris Brown peres ügyeitől hangos a világsajtó, ám úgy tűnik, hogy az énekes továbbra sem tudja féken tartani nyughatatlan természetét, amiből kifolyólag ismét a sitten találta magát. A rendő őrei ezúttal a korábbi szépségkirálynő, Baylee Curran hívására szálltak ki Brown otthonánál, aki állítólag fegyvert szegezett a nála vendégeskedő hölgyre, és azzal fenyegetőzött, hogy el is süti azt.

A 24 éves szépség elmondása szerint Chris összejövetelt rendezett Tarzana-i otthonában, ahol mesés ékszereket állított ki. E gyönyörű kreálmányokat csodálta meg éppen Baylee is, amikor Chris egyik barátja rárivallt, hogy ne érintse meg az ékszereket. A hangoskodásra állítólag az énekes is felfigyelt.

Ez a barát különböző nevekkel illetett engem, amikor egyszer csak megjelent Chris Brown, fegyvert fogott rám, és azt mondta: Takarodj innen a francba! Ezt követően megfenyegetett, hogy amennyiben nem tűnök el rögtön, le fog lőni

– idézi az E! Online Curran szavait.

A hölgy bejelentését követően nem sokkal a helyszínre érkezett a rendőrség, ahol a házkutatás elvégzése mellett őrizetbe vették Brownt, akinek ez már a sokadik ilyen esete, ám mindennek ellenére tagadja az ellene felhozott vádakat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek