Starity

Meglepő vallomás: Ryan Reynolds saját zsebből fizette ki a Deadpool íróit

2016. augusztus 31. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban február 11-én mutatták be a Deadpool című Marvel-filmet a 20th Century Fox gondozásában.

hirdetés

Az idei év legnagyobb filmsikere minden kétséget kizáróan a februárban bemutatott Deadpool volt, melynek főszerepében a címszereplőt alakító Ryan Reynolds mellett Morena Baccarint, Karan Sonit, Ed Skreint, Michael Benyaert, Brianna Hildebrandot és T. J. Millert láthattuk. Mindezeken túl az sem újdonság, hogy a filmen hat éven át dolgozott Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvíró páros, munkájuk pedig Tim Miller rendező vezénylésével került a mozivásznakra.

A hatalmas sikeren felbuzdulva a 20th Century Fox már be is ruházott a folytatásra, így továbbra is számtalan kérdés merül fel a következő résszel kapcsolatban. Rhett Reese forgatókönyvíró például a minap elárulta az AMC-nek, hogy bár a filmet forgalmazó Fox nem számolt többletköltségekkel, és mivel a főszereplőt alaklító színész azt szerette volna, ha részt vesznek a forgatásokon, így saját zsebből kellett kifizetnie a bérüket.

Paul és én az első naptól az utolsóig ott voltunk a forgatásokon, ami azért érdekes, mert Ryan akarta, hogy így legyen. Hat éve dolgoztunk a projekten. Ryan, Tim Miller rendező és mi nagyon összetartó csapatot alkottunk. Érdekes módon a Fox nem fizetett minket, amíg a forgatásokon voltunk, Ryan a saját pénzéből állta a bérünket

– magyarázta Rhett.

A Deadpool lett minden idők legsikeresebb korhatáros filmje I Fotó: 20th Century Fox

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek