Starity

Britney Spears: „Nem vagy kivételes csak azért, mert híres vagy”

2016. szeptember 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves popdíva immár hosszú ideje szingli, és bár már nagyon vágyik a szerelemre, nem találja azt a férfit, aki mellett szívesen megállapodna.

hirdetés

Legutóbb Britney Spears vendégeskedett James Corden műsorában, a Carpool Karaoke-ban, melynek keretein belül elárulta, szeretne még legalább három gyermeket két nagyfia mellé. Sajnos azonban bármennyire is keresi a szerelmet, az igazi még nem jött el az életében – ezzel kapcsolatos érzéseiről pedig a Marie Claire magazinnak nyilatkozott.

Volt egy nagyon rossz randim. Úgy értem, tényleg borzasztó volt

– kezdett bele a mesélésbe Britney, majd így folytatta:

Ezer éve szingli vagyok, így elmentem egy randira valakivel, akit kedveltem. Nagyon vártam a találkozót, ugyanakkor aggódtam is, hogy nem fog kedvelni engem. Elmentünk egy moziba megnézni egy filmet, de egyáltalán nem működött a dolog. Nagyon kínos volt az egész. A film után hazamentem, és ennyi volt. Egyszerűen nem ment. Nem volt oda értem. Én kedveltem őt, amiről neki is volt tudomása, de ő nem így érzett irántam. Ez bárkivel megtörténhet. Nem vagy kivételes csak azért, mert híres vagy.

Fotó: Marie Claire UK / David Roemer

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek