Starity

Teszt: Az elmúlt hónap legjobb és legrosszabb szépségápolási termékei

2016. szeptember 02. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb cikksorozatunk második részéhez érkeztünk, amelyben ismét a legjobb szépéségápolási termékeket kerestünk.

hirdetés

Ebben a hónapban voltunk annyira szerencsések, hogy szinte csak pozitív csalódás ért a vásárolt termékekkel kapcsolatban, így ha szeretnél elkészíteni egy megfizethető, de minőségi sminket, tarts velünk!

The Body Shop pirosító & Makeup Revolution pigment – kedvenc

Fotó: Kozma Vivien / Starity.hu

A két terméket egy fedél alá vettem, hasonló pinkes árnyalatuk végett. A Makeup Revolution pigmentjét muszáj volt beszereznem, hiszen már a képen megfogott rögtön, ráadásul mostanában odáig vagyok a rózsaszínes árnyalatokért, és az ára is teljesen korrekt volt – 590 forint. Nem bántam meg, hogy mellette döntöttem, hiszen kevés is elég belőle, hihetetlenül pigmentált, és egész nap a szemen marad bármilyen rásegítés nélkül. Teljesen megéri az árát. Az egyetlen probléma vele, hogy a kiszerelés nem a legszerencsésebb, hiszen könnyedén kipotyog a csillámos szemek, ahogy lecsavarom a tetejét.

A The Body Shop pirosítójára – ami egyben highlighter is –, az eladó beszélt rá, mikor felmentem sampont venni, és hatalmas leárazás volt az üzletben. Ha jól emlékszem, 2500 forint körül szereztem be, ami elég jó ár volt a mostani 3790-hez képest. Mindenesetre, én biztosan újra fogom venni, hiszen nem elég, hogy a szín gyönyörű, természetes pirosságot ad a pofinak, hihetetlenül kevés is elég belőle és egész nap fent marad. Már két hónapja a birtokomban van, és mintha nem is fogyott volna.

Pirosító, majd a pigment (balról-jobbra) / Fotó: Kozma Vivien

Értékelés: 5/5 pont

Ár: pigment 590Ft & pirosító 3790Ft

Megrendelhető: PIGMENT & PIROSÍTÓ

♦ ♦ ♦

Maybelline MasterContour – kedvenc

Erről olvastam most az interneten jót is és rosszat is, hiszen valakinél kiütést okozott, míg más túl krémesnek gondolta. Nekem mindenesetre bejött és pattanásos sem lettem tőle. Már régóta kerestem egy jó kontúrszettet, hiszen Magyarországon is egyre elterjedtebb ez a technika, de nem igazán találtam, főleg nem megfizethető kategóriában. Ez teljesen megér 2500 forintot, csak arra kell figyelni, hogy a bőrtípusunknak megfelelő árnyalatot válasszunk (én a mediumnál döntöttem), illetve jól dolgozzuk el a felkerült kontúrvonalakat az ecsetünk segítségével, hiszen másképpen könnyen úgy festhetünk, mint egy bohóc.

Fontos! Különösen, ha nehéz sminket viselsz az arcodon, mint alapozó, kontúr, púder (stb), akkor még figyelmesebb légy az arcmosásnál! Véletlenül se aludj el sminkben, és addig mosd, míg a vatta, vagy kendő nem marad az eredeti színén, és minden szennyeződést el nem távolítottál. Ezután ne feledkezz el a hidratálásról!

Értékelés: 4,5/5 pont

Ár: 2590Ft

Megrendelhető: link

♦ ♦ ♦

Rimmel Stay Matte púder – kedvenc

Régóta kerestem már átlátszó púdert, ami biztosan nem tér el az alapozóm színétől, ráadásul teljes matt hatást biztosít hosszú ideig, főleg nyáron.

Kipróbálva a Rimmer Stay Matte termékét, nem hiszem, hogy nagyon máshoz fogok nyúlni. Fesztiválon nem viseltem sok sminket, azonban az alapozó + púder páros életmentő volt minden nap, és tényleg nem okozott csalódást. Még a végig tombolt koncertek után is teljesen elviselhetően nézett ki az arcom, nem volt fényes és a sminkem sem mászott el sehová.

Rihanna koncert után a tükörteremben / Fotó: Kozma Vivien (viselt termékek: MAC Studio Fix alapozó, Rimmel Stay Matte púder, The Body Shop pirosító, Makeup Revolution: Summer of Love bronzosító és NYX szemöldökceruza)

Ha jó árban kerestek megbízható, színtelen púdert, akkor én merem ajánlani a Rimmer Stay Matte-ot, hiszen nekem nagyon jó szolgálatot tett a fesztivál során is.

Emellett a csomagolása valami gyönyörű, a dombornyomott Rimmer logó miatt fájt a szívem első pár használat során.

Leírás: A Rimmel Stay Matte egy exkluzív matt púder, mely megnyugtatja és élénkké teszi a bőrt. Az új, még jobb összetevők között szerepel a pamut, kamilla és uborka tartalmú természetes Shine-Control komplex. Tartósan mattá teszi a bőrt, akár 12 órán keresztül is.

Értékelés: 5/5 pont

Ár: 730Ft

Megrendelhető: link

♦ ♦ ♦

NYX szemöldökceruza – kedvenc

Erről a szemöldökceruzáról már egy csomó jót hallottam, így nagyon örültem, mikor sikerült beszereznem a Medium Brown árnyalatban. Sokan az Anastasia Beverlyhills Brow Kit-jéhez hasonlították, hiszen hasonlóan waxos és tartós.

Igaz, hogy valóban nagyon jól pigmentált, tartós, azonban néha egy kicsit túl krémesnek érződik, így nagyon kell figyelnünk, hogy nehogy elcsússzunk a szemöldökív rajzolása közben. Azonban a tartósága, minősége és ára végett nem lehet okunk a panaszra, így akinek fontos a szép szemöldök, olyat, amilyet a beauty bloggerektől lát mindenhol, annak ez egy remek kezdőcsomag lehet.

Értékelés: 5/5 pont

Ár: 1570Ft

Megrendelhető: link

♦ ♦ ♦

Makeup Revolution: Summer of Love bronzosító – kedvenc

Ennek a dobozát még a Tumblrön láttam, és azonnal eldöntöttem, hogy nekem ilyen kell. Egyszerűen gyönyörű, nem? Így mikor megláttam egy hazai honlapon, nagyon megörültem, és azonnal rendeltem belőle, a Summer of Love árnyalatban, hiszen úgy gondoltam, az állna a legtermészetesebben a bőrtónusomhoz.

Remek döntés volt. 3000 forint, azonban nagyon kevés elég belőle, szinte alig kell belemártani az ecsetet, a szín gyönyörű napbarnított hatást és kontúrvonalat kölcsönöz, az arany beütésű fénye pedig nagyon kis csinos.

Egy hónapja szinte minden nap használtam, és olyan még, mintha érintetlen lenne.

Értékelés: 5+/5 pont

Ár: 2990Ft

Megrendelhető: link

♦ ♦ ♦

Rimmel ScandalEyes kék szemceruza – kedvenc

Nem vagyok rajongója a szemceruzáknak, ráadásul feketén kívül mást nem is használok, de a Rimmeltől ez a termék valami csoda. Krémes, ezáltal nem irritálja a szemem, amikor felviszem, a szín gyönyörű, és a benne lévő apró kis csillámok olyanná teszik, mintha az éjszaka egét látnám.

Tartósnak tartós, egész nap nincs vele gondom, így 890 forintot bőven megér.

Kattints erre a linkre, hogy megnézd a szemceruza és a bronzosító próbáját kézen!

Értékelés: 5/5 pont

Ár: 890Ft

Megrendelhető: link

♦ ♦ ♦

Catrice highlighting Powder – nem jött be

Elvileg ez highlighter púder, amitől ragyogó csillogása lesz az arconknak. Mivel én nem szeretek sok terméket az arcomon, így ebből is keveset vittem fel, azonban szerintem valami borzalom. Eltömíti a pórusaimat, fénye nagyon nincs, hanem olyan, mintha fehér porba fejeltem volna. Teljesen matt, elüt az alapozótól. Próbáltam highlighterként használni, úgy sem jött be nekem. Én a pezsgő árnyalatot szereztem be, azóta inkább néha-néha szemhéjpúdernek használom, mert ott még megállja a helyét.

Hivatalos leírás: A lágy és selymes púder, gyöngyház hatással rendelkezik, mellyel gyönyörűen kiemelhetjük arcunkat. A Highlighting Púder két árnyalatban érkezik a Catrice állványokra – lágy pink és pezsgő színekben – ragyogó fényt, visszafogott csillogást hagyva az arcunkon. Az egyedülálló dizájn még ragyogóbbá teszi ezt Highlightert.

Értékelés: 1,5/5 pont

Ár: 990Ft

Megrendelhető: link

♦ ♦ ♦

TerraNaturi korrektor – nem jött be

Korrektort kerestem a Müllerben, és gondoltam, adok egy próbát a természetes anyagokat felhasználó termékeknek is, hiszen számomra fontos, mit viselek magamon. Ez a korrektor azonban valami kegyetlen.

Semmit nem fed, így a szemem alá szoktam használni világosítónak, de egyébként a beauty blender szinte felszívja az egészet, annyira nem tapad a bőrhöz. Olvastam, hogy valaki viszketett is tőle, így nem tudom, miben natúr ez a termék, de én megbántam, hogy megvettem.

Értékelés: 1/5 pont

Ár: 790Ft

Megrendelhető: link

Cikksorozatunk korábbi részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek