Starity

A Warner Bros. cáfolta, hogy film készülne a Harry Potter és az elátkozott gyermekből

2016. szeptember 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A filmóriás legutóbbi nyilatkozata rajongók millióit töltötte el a csalódottság érzésével.

hirdetés

Július közepén írtunk róla, hogy a Warner Bros. megvásárolta J. K. Rowling legújabb sikertörténetének, a Harry Potter és az elátkozott gyermeknek a jogait, így övé lett a lehetőség, hogy filmre vigye azt. Ezidőtájt a népszerű franchise egykori főszereplője, Daniel Radcliffe is úgy nyilatkozott, hogy nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben ismét az ikonikus karakter bőrébe bújjon, így a rajongók szíve – érthető módon – reménnyel telt meg.

Sajnos azonban nem sokáig élhettünk abban a tudatban, hogy a stúdió ismét London és a King's Cross pályaudvar felé veszi az irányt, hogy elkísérje első roxforti útjára a Potter család kisebbik fiát, mivel a WB fejesei bejelentették: szó sincs arról, hogy filmet készítenének a londoni Palace Theatre-ben játszott darabból.

A Harry Potter és az elátkozott gyermek egy színpadi darab, és nem tervezzük filmre vinni

– idézi a Metro a stúdió nyilatkozatát.

Érdekesség, hogy magára a darabra is nagy az érdeklődés, mivel már most is nehéz jegyet szerezni rá, és egészen 2017 végéig tele lesznek a páholyok nézőkkel. A történetet a regénysorozat írónője színmű formájában már piacra is dobta, mely a Potter-könyvekhez hasonló népszerűségnek örvend, és az eladott példányszámok tekintetében máris átvette a vezetést a 2012-ben megjelent A szürke ötven árnyalatától, mely a Harry Potter és az elátkozott gyermek megjelenéséig az évtized legkeresettebb könyve volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek