Starity

Minka Kelly mellett talált rá a boldogságra Demi Lovato exe

2016. szeptember 02. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színész ismét belevetette magát a forgatagba, és randevúzni kezdett – méghozzá egyik volt barátnőjével.

hirdetés
Minka Kelly mellett talált rá a boldogságra Demi Lovato exe
Fotó: E! Illustration

Wilmer Valderrama nem sokáig lógatta az orrát azután, hogy Demi Lovatóval pontot tettek hat éve tartó se veled – se nélküled viszonyuk végére. A színész ugyanis nemcsak túltette magát a szakításon, hanem már tovább is lépett egy szakmabeli hölgy, Minka Kelly oldalán, akivel egyébként korábban is randevúzott már.

A fiatalokat nemrég Mexikóban kapták lencsevégre, ahova egy baráti társasággal utaztak, ám rendre különváltak a többiektől egy-egy kettesben eltöltött program erejéig, tegnap este pedig már ismét Hollywoodban múlatták az időt – méghozzá a Palms Thai étteremben.

Minka és Wilmer a Palms Thaiban vacsoráztak múlt éjjel. Egymással szemben ültek, és csak ketten voltak. Én személy szerint nem láttam, hogy fogták volna egymás kezét vagy enyelegtek volna, de határozottan úgy tűnt, hogy randiztak. Csinosnak és nyugodtnak tűntek mindketten. Wilmer igazi úriember volt, ő vette fel a számlát, és fizette ki a közös cehhet

– nyilatkozta az E! Newsnak egy szemtanú.

A színész egyébként alig három hónappal ezelőtt szakított volt barátnőjével, ami rendkívül meglepte a rajongókat, akik azt gondolták, már küszöbön van az eljegyzés.

Majdnem 6 csodálatos év után úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a kapcsolatunknak. Mindkettőnk számára szörnyen nehéz döntés volt, de rájöttünk, hogy sokkal jobbak vagyunk legjobb barátokként. Mindig támogatni fogjuk egymást. Köszönjük mindenkinek, aki az évek során kedves volt hozzánk, és támogatott bennünket

– írta a pár a közleményben.

Jól vagyok. Igazán nagyon jól. Munka szempontjából egy csodálatos nyár van mögöttem, csináltam pár fantasztikus dolgot

– nyilatkozta Valderrama a minap, aki egyébként rövidesen feltűnik majd az NCIS című sorozatban, valamint több filmben is megcsillogtatja tehetségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek