Starity

Két új mérföldkövével bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a Trónok harca

2016. szeptember 02. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ legkülönbözőbb rekordjait felsorakoztató könyvsorozat jövő évi számában a Trónok harcát is megtalálhatjuk.

hirdetés
Két új mérföldkövével bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a Trónok harca
Fotó: HBO

Justin Bieber a maga nyolc új rekordjával már biztos helyet bérelt magának a Guinness Rekordok Könyvében, de a Trónok harca sem maradhat ki belőle. A George R. R. Martin regénysorozatán alapuló széria tíz hónap után áprilisban tért vissza a képernyőre a hatodik évaddal, és akárcsak az ezt megelőző ötödikkel, most is hatalmasat tarolt.

A Guinness Rekordok Könyvébe idén két mérföldkövével biztosította be magát a sorozat: a letöltéseket számon tartó TorrentFreak weboldal szerint ugyanis nem kevesebb, mint 14.4 millió alkalommal töltötték le illegálisan a Trónok harca epizódjait 2015 áprilisa és júniusa között – ami bár nem éppen pozitív irányba, ám mégis rekordértékűnek számít.

A másik fontos szám a 12 – ennyi Emmy-díjat zsebeltek be a készítők az ötödik évaddal, amivel megdöntötték az egyetlen évadra jutó Emmy-díjak számát a sorozatok tekintetében. Ez egyébként nem is volt nehéz, hiszen a Trónok harca világszerte hatalmas népszerűségnek örvend: jelenleg 173 országban sugározzák az izgalmas történetet, mely 2017 júniusában tér vissza a képernyőre a hetedik évaddal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek