Starity

Dax Shepard ünnepel: 12 éve szabadult meg függőségeitől

2016. szeptember 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

A milfordi születésű színész tizenkét évvel ezelőtt hozta meg az egész életét megváltoztató döntést, miszerint felhagy káros szenvedélyeivel.

hirdetés

Dax Shepardnek van mit ünnepelni, hiszen több mint egy évtizeddel ezelőtt a változás útjára lépett egy egészségesebb, boldogabb és teljesebb élet reményében. Azon a bizonyos szeptemberi napon nemcsak alkohol- és drogfüggőségével számolt le, hanem maga mögött hagyta a gyógyszerek iránti addikcióját is. Dax ma már egy pozitív életfelfogású férfi, aki nemcsak rajongói, hanem gyönyörű felesége, Kristen Bell és közös lányaik (Lincoln és Delta) is csodálnak.

hirdetés

12 évvel ezelőtt a mai napon jöttem ki az utolsó mérgező, életveszélyes kábulatomból. Mostanra van egy feleségem & gyerekeim & önbecsülésem. #hála #ígéretek

– írta a színész a Twitteren.

Dax egyébként minden szempontból hatalmas változáson esett át, hiszen szenvedélybetegségei nemcsak a karrierjét, hanem a magánéletét is fenyegették, mostanra azonban minden szempontból jobban érzi magát, és talán sosem volt boldogabb.

Imádtam megzakkanni: pia, kokain, ópiátok, marihuána, fogyitabik, fájdalomcsillapítók. Minden szóba jöhetett. A szerelmem a Jack Daniel's volt és a kokó. Szerencsés vagyok, hogy nem a sitten kötöttem ki

– nyilatkozta korábban a Playboy-nak.

A színész elmondása szerint komoly lelki problémák, feldolgozatlan traumatikus esetek álltak az addikciók hátterében, ugyanis hétéves korában szexuális erőszak áldozatává vált: 18 éves szomszédja rendszeresen molesztálta, amit képtelen volt feldolgozni, ezért nyúlt később tudatmódosító szerekhez.

Kristennel közel tíz éve alkotnak egy párt

Kristennel közel tíz éve alkotnak egy párt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek