Starity

Dax Shepard ünnepel: 12 éve szabadult meg függőségeitől

2016. szeptember 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A milfordi születésű színész tizenkét évvel ezelőtt hozta meg az egész életét megváltoztató döntést, miszerint felhagy káros szenvedélyeivel.

hirdetés

Dax Shepardnek van mit ünnepelni, hiszen több mint egy évtizeddel ezelőtt a változás útjára lépett egy egészségesebb, boldogabb és teljesebb élet reményében. Azon a bizonyos szeptemberi napon nemcsak alkohol- és drogfüggőségével számolt le, hanem maga mögött hagyta a gyógyszerek iránti addikcióját is. Dax ma már egy pozitív életfelfogású férfi, aki nemcsak rajongói, hanem gyönyörű felesége, Kristen Bell és közös lányaik (Lincoln és Delta) is csodálnak.

12 évvel ezelőtt a mai napon jöttem ki az utolsó mérgező, életveszélyes kábulatomból. Mostanra van egy feleségem & gyerekeim & önbecsülésem. #hála #ígéretek

– írta a színész a Twitteren.

Dax egyébként minden szempontból hatalmas változáson esett át, hiszen szenvedélybetegségei nemcsak a karrierjét, hanem a magánéletét is fenyegették, mostanra azonban minden szempontból jobban érzi magát, és talán sosem volt boldogabb.

Imádtam megzakkanni: pia, kokain, ópiátok, marihuána, fogyitabik, fájdalomcsillapítók. Minden szóba jöhetett. A szerelmem a Jack Daniel's volt és a kokó. Szerencsés vagyok, hogy nem a sitten kötöttem ki

– nyilatkozta korábban a Playboy-nak.

A színész elmondása szerint komoly lelki problémák, feldolgozatlan traumatikus esetek álltak az addikciók hátterében, ugyanis hétéves korában szexuális erőszak áldozatává vált: 18 éves szomszédja rendszeresen molesztálta, amit képtelen volt feldolgozni, ezért nyúlt később tudatmódosító szerekhez.

Kristennel közel tíz éve alkotnak egy párt

Kristennel közel tíz éve alkotnak egy párt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek