Starity

Újabb Harry Potter-sztár szerződött le a Trónok harcához

2016. szeptember 02. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre izgalmasabbnak ígérkezik a Trónok harca jövő nyáron bemutatásra kerülő hetedik évada, pedig a stáb még el sem kezdte forgatni az új részeket.

hirdetés
Újabb Harry Potter-sztár szerződött le a Trónok harcához
Fotó: Metro Illustration via Alamy / Getty

Korábban már beszámoltunk róla, hogy számos olyan színész kapott bizonyítási lehetőséget a Trónok harcában, akiknek arca a Harry Potter-filmekből lehetett ismerős. Most újabb ilyen sztárvendég csatlakozott az HBO sikersorozatának stábjához Jim Broadbent személyében, akinek csatlakozásáról elsőként az Entertainment Weekly értesítette a nagyérdeműt. 

A 67 éves brit színész ezt megelőzően is számtalan szerepben – köztük több sorozatban – is feltűnt már, ám legismertebb karaktere minden kétséget kizáróan a Harry Potter-beli Horatius Lumpsluck volt – a bájitaltan tanáré, aki igen nagy segítségére volt a címszereplőnek a hatodik részben.

Arról egyelőre nem érkezett tájékoztatás, hogy Jim kit alakít majd a Trónok harcában, ahogyan egyelőre azt sem lehet tudni, hogy karaktere jó avagy gonosz lesz-e. Annyi azonban biztos, hogy a hetedik évad forgatása majd a tél beköszöntével veszi kezdetét, és olyan mesés helyeken kerülnek rögzítésre az új epizódok, mint Észak-Írország, Izland és Spanyolország.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek