Starity

Dupla klippremier Christina Grimmie alkotásaival

2016. szeptember 03. 13:01   |   Szerző: Lia7

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatásra került a Side A című album utolsó két klipje is. Az énekesnő egy korábbi interjúban mesélt a lemez készítésének körülményeiről.

hirdetés

Christina Grimmie februárban debütált albumának utolsó kisfilmjei is napvilágra kerültek. A harmadik, Deception című számhoz tartozót augusztus 25-én, a negyedik és egyben utolsóhoz, Without Himhez szeptember 1-jén töltötték fel az énekesnő YouTube csatornájára.

Az énekesnő egy májusi interjúban elárulta, hogy a Deception dalszövegével volt a legtöbb gondja. A refrén már régóta megvolt, de a versszakok nehezen fogalmazódtak meg benne.

Nem tudom, miért nem tudtam megcsinálni. Nem küzdöttem nehéz dolgokkal egészen mostanáig, és hirtelen az egészet  megírtam úgy 20 perc alatt. Ez az oka, amiért nem csaphatsz csak úgy össze egy dalt. Ezért tekintek erre úgy, mint a gyerekemre.

Arról is beszélt, hogy milyen érzések voltak hatással az új lemezre.

Annyi érzelmes dolog történt velem. Például, minden rajongóm tud anyáról... Már hosszú ideje küzd a rákkal, és nem állnak túl jól a dolgok mostanában. Van még sok más személyes kérdés is, amivel foglalkoztam - barátok, fiúk, akármi, csak ki akartam adni mindent egyetlen albumban

– zárta sorait.

Tervei közt szerepelt az is, hogy kiadja a Side A-hez tartozó Side B albumot is.

Ki kellett egészítenem a Side A-t egy Side B-vel is, persze, bár azt nem tudom, hogy mikor hozakodom elő vele. Mielőtt megjelenne a Side B, szeretnék más projektekkel is foglalkozni, mert nagyon sok minden van a fejemben, például »Ez a Side B? Van ennek értelme a Side B-hez?«. Őszintén, a Side A egy olyan küldetés, ami a szívemből szólt, akármi is történt benne akkor, és azt szeretném, ha a Side B is ugyanilyen lenne.

Az énekesnőnek értehető okok végett ez az utolsó két videoklipje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek