Starity

Újraforgatta legérzelmesebb videoklipjét a Black Eyed Peas

2016. szeptember 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségtelen tény, hogy hatalmas mérföldkő volt a Where Is The Love? című dal megjelenése a Black Eyed Peas karrierjének alakulása szempontjából, melyet most új köntösbe öltöztetett a csapat.

hirdetés

2003-ban az Elephunk című harmadik lemezén helyezte el a fent említett szerzeményét a Los Angeles-i négyes, mely nótát részben a Világkereskedelmi Központ ellen irányuló 2001-es terrortámadás inspirált. Akkoriban sokan és sokszor tettük fel a kérdést, hogy vajon hová tűnt a szeretet az életből, mely kérdés az elmúlt időszakban történt cselekmények miatt ismét időszerűvé vált.

A fentiek fényében a nemrég újjáalakult csapat ismét elővette a szerzeményt, és új köntösbe bújtatta azt mind zenei, mind képi világ tekintetében. A kisfilmben a csapat mellett olyan sztárok tűnnek fel, mint Kendall Jenner, Jaden Smith, Jamie Foxx, Justin Timberlake és Usher – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek