Starity

Agymenők régen és most: Ennyit változtak a sorozat sztárjai

2016. szeptember 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még ártatlan gyerekként tengették mindennapjainkat, mostanra pedig napjaink legnépszerűbb sorozatsztárjai lettek. Cikkünkben ezúttal megmutatjuk, milyenek voltak gyerekként.

hirdetés

Kaley Cuoco

A most 30 éves színésznő a Nincs menekvés című tévéfilmben kezdte pályafutását 1992-ben, később pedig olyan nagy sikerű sorozatokban kamatoztatta tehetségét, mint a Nőrület, a Pimaszok vagy a Bűbájos boszorkák. A sikert a 2007-ben indult Agymenők hozta meg számára, melyben Pennyt alakítja.

Johnny Galecki

A 41 éves Galeckinek is az Agymenők hozta meg a nagy áttörést, ezt megelőzően csak kisebb szerepekben volt lehetősége rátermettségéről meggyőzni a tévénézőket. Kaley-hez hasonlóan ő is a „kis képernyőn” próbált érvényesülni, és olyan szériákban tűnt fel, mint az American Dreamer, a Billy vagy a Roseanne.

Melissa Rauch 

A 36 éves szőkeség is tévésztárként kezdte karrierjét a 2000-es években, ez pedig elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy jegyet váltson az Agymenők táborába. 2009-ben bújt először Bernadette bőrébe, szerepének köszönhetően pedig másfelé is megnyíltak előtte a kapuk.

Mayim Bialik

A 41. születésnapját decemberben ünneplő színésznő mögött igen tartalmas karrier áll, hiszen pályája során számtalan szerepben megcsillogtatta tehetségét és tudását. 1987-ben tűnt fel először a televíziók képernyőjén, és kollégáihoz hasonlóan ő is elsősorban sorozatbeli szerepeiből él. Az évtizedek során olyan szériákban láthattuk, mint a Blossom, Az amerikai tini titkos élete vagy a Lloyd in Space, ám legtöbben mégis Amy Farrah Fowlerként ismerik.

Simon Helberg

A Howardot életre keltő 35 éves, Los Angelesből származó színész is a televízió világában bontogatta a szárnyait, mielőtt megkapta volna a neki világhírnevet meghozó mérnök szerepét. Ezt megelőzően néhány epizód erejéig láthattuk a Joey-ban, a Derek & Simonban és A színfalak mögöttben, de szinkronszínészként is aktívan tevékenykedik.

Sara Gilbert

A 41 éves santa monicai Sara személyében is egy hosszú múltó sorozatsztárt köszönthetünk, hiszen a 80-as évek óta folyamatosan képernyőn van. Pályafutása során Johnny Galeckihez hasonlóan feltűnt a Roseanne-ben, szerepelt a Welcome to New Yorkban, de megcsillogtatta tehetségét a 24-ben, a Twinsben, Az osztályban és a Bad Teacherben is, valamint 2011 óta ő az executive producere a The Talk című műsornak.

Kunal Nayyar

A 35 éves indiai származásű brit színész életében Raj szerepe az első lehetőségei egyike volt a kibontakozásra, és el kell ismernünk, azóta remekül hozza a különc tudóst a képernyőn. Azóta több más – elsősorban televíziós – megbízást kapott: 2013 óta a Sanjay and Craig című sorozatban is láthatjuk, valamint idén indult új sorozata, a Fantasy Hospital.

Jim Parsons

Mindannyiunk Sheldonja a stáb egyik legidősebb színésze a maga 43 évével, így az egyik legtapasztaltabb is. Kollégáihoz hasonlóan ő is számtalan televíziós sorozatban kamatoztatta tehetségét, valamint a Broadway-en is hatalmas sikernek örvend az olyan darabokban való szereplésével, mint amilyen a  The Normal Heart, a Harvey vagy az An Act of God.

Kevin Sussman

A 45 esztendős Kevin a kissé dinka, ám annál szerethetőbb képregényboltos Stuartot alakítja a sorozatban 2009 óta, ám kevesen tudják, hogy ezt megelőzően is sikeres volt a maga területén, ugyanis olyan nagy sikerű alkotásokban láthatták a nézők, mint amilyen a Majdnem híres; a Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron; a Mindenütt nő; A randiguru vagy az eszement szerelem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek